Zwitserleven Beleggen

                                                                                                                                Zwitserleven werd in 1902 opgericht als vestiging van het toenmalige Zwitserse Rentenanstalt (nu Swiss Life). In 2008 werd Swiss Life overgenomen door SNS REAAL. Sinds 1 juli 2014 is alles gebundeld in VIVAT en per 27 juli 2015 is VIVAT (en daarmee Zwitserleven) overgenomen door het Chinese Anbang.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen, en in totaal werken er 7.595 mensen voor de groep.

Met de komst van Zwitserleven Beleggen in juni 2018 richt Zwitserleven zich op de beleggingsmarkt voor de kleine belegger met een inleg vanaf €50,-. Er wordt gebruik gemaakt van een passieve, wereldwijd gespreide mixfondsenstrategie van ACTIAM-fondsen in de profielen defensief, neutraal en offensief.

Kiest u voor Zwitserleven Beleggen, dan kiest u voor duurzame fondsen. U kunt beleggen vanaf €50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. U heeft online altijd inzicht in uw beleggingen.

Niet beoordeeldZwitserleven is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Zwitserleven
Onderdeel van
VIVAT - Anbang Insurance Group Co. Ltd.
Vestigingen
Amstelveen
Jaar actief
1902
Minimum inlegbedrag
€ 50,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders