Voordelen beleggingsmatch

Onafhankelijk
Alle brokers gecheckt
Hulp bij vragen

Lynx


LYNX is in 2006 opgericht en is sinds 2007 actief op de Nederlandse markt. Wanneer u bij LYNX gaat beleggen heeft u via haar handelsplatform toegang tot ruim 100 beurzen in 19 landen. LYNX richt zich op actieve beleggers of beleggers die actief willen leren beleggen. LYNX maakt gebruik van het handelsplatform van Interactive Brokers en biedt uitsluitend execution only diensten aan. Via de LYNX "vermogensbeheer" (autotrading) kunt u automatisch beleggen via door u geselecteerde beleggingsexperts. Een rekening openen kan vanaf €3000,-.

Organisatie


In onderstaande tabel vindt u de belangrijkste informatie terug over de broker en de dienstverlening.

Naam dienstverlening
zelf beleggen
Naam aanbieder
Lynx
Onderdeel van
Lynx B.V.
Adres
Herengracht 527
1017 CB Amsterdam
Vestigingen
Amsterdam
Website
GRATIS infopakket  |  Rekening openen
Jaar actief
2006
Minimum inlegbedrag
€ 3.000,-
Prijzen/onderscheidingen
(1) Beste Broker van Nederland 2009-2013 (Beleggers Belangen) (2) Winnaar Gouden Stier, categorie: Beste Broker 2013 (Belegger.nl) (3) Beste Klantenservice 2013 (Cash Magazine)
Namen directie
Jeroen Kramer en Rogier Groen
Toelichting
>50
>10.000

Dienstverlening


U wilt graag weten wat uw mogelijkheden zijn als u belegt. Hier vindt u alle kenmerken en mogelijkheden van de dienstverlening.

Toelichting
Maandag t/m vrijdag, Zaterdag, Zondag
24/7, 24/7, 24/7
Eigen grafieken, Favorietenlijst aandelen, Online opleidingen, Optiewijzer, Schaduwportefeuille, Technische analyse
Nee
Ja
Ja
Afhankelijk van valuta vanaf een bepaald inlegbedrag
Ja, Nee
Nee, indien rekening > USD 1.000 Ja, indien rekening < US 1.000, dan is inactiviy fee USD 1 per maand dat de klant inactief is.

Vergunningen


Wij nemen alleen brokers op met de juiste vergunningen. Hieronder vindt u de verschillende vergunningen terug die de broker heeft.

Toelichting
Ja
11000137
Ja
EBFX836
Ja
400.000120
Ja

Video LynxRekeningvoorwaarden


Wij beoordelen de voorwaarden bij brokers. Niet alleen de prijs is belangrijk maar ook de overige condities die voor u van toepassing kunnen zijn. Zo controleren we bijvoorbeeld of de partij een bankvergunning heeft, zodat uw cash geld veilig is. Maar ook of de betreffende broker uw aandelen uitleent. De broker verdient hiermee extra geld maar u loopt een extra risico. Verder kijken we naar de kosten en voorwaarden van onder andere realtime koersinformatie en afhandeling van uw dividenden.

In de onderstaande tabel vindt u de verschillende punten van de beoordeling. Het aantal sterren (1-5) geeft aan hoe goed de rekeningvoorwaarden scoren in vergelijking met andere dienstverleningen.

Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NL
Geen
Wel bankvergunning via garantiestelsel in Amerika.
AFM vergunning NL
100%
KIFID registratie
100%
Klantenservice NL
100%
Niet uitlenen effecten
Geen
GRATIS realtime koersinformatie
Geen
Kost EUR 1,10 per maand
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
100%
GRATIS uitoefening / toewijzing van opties
100%
GEEN inactivity fee
100%
Nee, indien rekening > USD 1.000 Ja, indien rekening < USD 1.000, dan is inactiviy fee USD 1 per maand dat de klant inactief is. Rekening openen is echter mogelijk vanaf 3.000 euro.
GRATIS deponeren / overboeken effecten
100%
GEEN betaalrekening verplicht
100%
Geen CFD broker
100%
Bieden CFD's aan maar is geen kernactiviteit.
Overige kosten
100%
Overige voorwaarden
100%
Lees hier meer over onze methode om de rekeningvoorwaarden van brokers te beoordelen.

Beschrijving handelsplatform


Het handelsplatform van Lynx is gericht op de actieve belegger of de belegger die actief wil leren beleggen. U kunt hier op meer dan 100 verschillende markten wereldwijd beleggen met meer dan 60 verschillende ordermogelijkheden. Beleggers hebben de beschikking over een uitgebreid aanbod aan beleggingstools voor o.a. technische en fundamentele analyse. Daarnaast biedt Lynx beleggers ondersteuning middels de Lynx masterclass waaronder vele (online) seminars. Het handelsplatform kan door iedereen persoonlijk naar eigen smaak worden ingedeeld, zodat u alleen de data ziet die voor uw strategie relevant zijn.

  Toelichting
Meest geschikt voor:
Actieve belegger
Specialiteit broker: Meer dan 100 beurzen en 60 ordermogelijkheden

Onderscheidende eigenschappen


De onderscheidende eigenschappen die Lynx noemt over het handelsplatform

Meer dan 100 markten beschikbaar
Orders inleggen en aanpassen met enkele muisklikken (>60 ordertypes beschikbaar)
Technische analyse tools voor iedere type belegger


Mogelijkheden handelsplatform


Sluit het handelsplatform aan bij uw wensen? Hier vindt u de belangrijkste kenmerken van het platform.

Toelichting
>50
Meer dan 100
>20
Meer dan 60
>10
Aandelen, Beleggingsfondsen, CFD's, Futures, Grondstoffen, Indextrackers, Obligaties, Opties, Turbo's/sprinters, Valuta's
Android app, IOS app
ipad; zelfde mogelijkheden als op het handelsplatform , iphone/nokia/blackberry/android; zelfde mogelijkheden als op het handelsplatform
Ja
Afhankelijk van valuta vanaf een bepaald inlegbedrag

Video LynxKosten per jaar


In onderstaande tabel tonen we de jaarlijkse kosten. We vermelden zowel het percentages als het absolute bedrag inclusief BTW per jaar. De kosten zijn berekend op basis van de gegevens van de aanbieder, uw inlegbedrag en het door u gekozen handelsprofiel.

%Toelichting
Fondskosten
-
Geen
Transactiekosten
-
De transactiekosten zijn gebaseerd op uw keuzes bij Stap 1. Uw wensen. Daar kunt u een standaardprofiel selecteren of zelf een transactieprofiel maken.
Service fee
-
Geen
Periodieke kosten
-
Geen
Activity Fee
-
Geen
Totale kosten
-
Geen

Overige kosten Lynx


Overige kosten die van toepassingen kunnen zijn bij de dienstverlening.

Toelichting
Financial transaction tax, Stamp duty
-
Gratis
Gratis
Nee
Nee
Gratis
Gratis
Aandelenopties Europa en indexopties VS gratis. Aandelenopties VS: USD 0,000119 x aantal aandelen verkocht (max. USD 5,95). Indexopties Europa: normale optietarieven
Ja, Nee
Nee, indien rekening > USD 1.000 Ja, indien rekening < US 1.000, dan is inactiviy fee USD 1 per maand dat de klant inactief is.

Video Lynx
Maak elke maand kans op € 500,- beleggingstegoed!


Help andere beleggers door uw ervaring te delen!

Schrijf een review over uw broker of beleggingsrekening en maak kans op € 500,- beleggingstegoed.


Lees hier de actievoorwaarden.
De reviews worden verzameld door beleggingsmatch.nl, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor beleggen van Nederland. U helpt andere beleggers door uw ervaring te delen. De reviews die verzameld worden kunnen worden getoond op beleggingsmatch.nl om beleggers te helpen bij de keuze voor een broker. Wenst u anoniem te blijven? Dat is geen probleem, vink dan het vakje aan “toon mijn naam niet”.
Geef een review van uw broker en maak maandelijks kans om € 500,- beleggingstegoed op uw beleggingsrekening te ontvangen.

Hieronder vindt u alle voorwaarden van de actie:
  • De actie is geldig voor tot en met 31-12-2017

  • De actie geldt voor beleggers met die beleggen bij een broker of beleggingsplatform genoteerd bij beleggingsmatch.nl. Hier vindt u een overzicht van de betreffende partijen.

  • De prijzen zullen verloot worden onder de deelnemers. Ieder persoon kan maximaal één prijs winnen.

  • Binnen 4 weken na de einddatum van deze actie zullen de winnaars per email bekend worden. Mochten de winnaars niet binnen 2 weken reageren dan wordt de prijs opnieuw verloot.

  • De prijs wordt toegekend na verificatie van de review. Het tegoed wordt gestort op de beleggingsrekening van de broker die de deelnemer beoordeeld heeft. De deelnemer dient aan te tonen dat hij/zij rekeninghouder is voor deze rekening.

  • Medewerkers van de partijen die beoordeeld zijn kunnen worden uitgesloten van deze actie.

  • Beleggingsmatch.nl kan uw review zonder opgaaf van redenen weigeren.

  • Beleggingsmatch.nl behoudt zich het recht voor de looptijd van de actie te wijzigen, de invulling van de actie te wijzigen of de actie stop te zetten. Wijzigingen in deze actie zullen kenbaar gemaakt worden op de website van beleggingsmatch.nl.

  • Deelname aan deze actie houdt in dat u erkent geldig te hebben kennis genomen van deze actievoorwaarden, deze te hebben gelezen, te begrijpen en te aanvaarden.

  • Op deze actie is de Nederlandse wetgeving van toepassing.