Waarom aanvragen?

De eerlijkste vergelijking
Hulp bij vragen
Gratis en vrijblijvend

AVAtrade


Avatrade is een online handelsplatform, dat bestaat sinds 2006. Avatrade is volgens eigen zeggen ontwikkeld met het oog op de gebruiker met een solide financiële ondersteuning. Avatrade biedt 24-uurs ondersteuning voor zijn brede scala een platformen en diensten. Bij Avatrade kunt u oefenen met een demo account, of direct echt gaan handelen in Contracts for Difference (CFD's). Met CFD’s kunt u speculeren op prijsschommelingen van bepaalde financiële producten. Let erop dat CFD’s risicovolle producten zijn met een hefboomwerking. Zij kunnen leiden tot het verlies van de volledige inleg. Volgens de AFM zijn deze producten vanwege hun grote risico’s ongeschikt voor de meeste beleggers.

Let op met het beleggen in CFD’s
CFD’s zijn beleggingsproducten die geschikt voor het speculeren op korte termijn koersbewegingen. Vanwege de hoge risico’s zijn deze producten minder geschikt voor het opbouwen van vermogen op de lange termijn. Zie ook ons artikel van januari dit jaar.

Organisatie


In onderstaande tabel vindt u de belangrijkste informatie terug over de broker en de dienstverlening.

Naam dienstverlening
CFD trading
Naam aanbieder
AVAtrade
Onderdeel van
AVA Trade EU Ltd
Adres
Five Lamps Place Amiens Street
Dublin 1 Dublin, Ierland
Vestigingen
Dublin in Ierland
Jaar actief
2006
Minimum inlegbedrag
€ 100,-
Prijzen/onderscheidingen
-
Namen directie
-

Dienstverlening


U wilt graag weten wat uw mogelijkheden zijn als u belegt. Hier vindt u alle kenmerken en mogelijkheden van de dienstverlening.

Vergunningen


Wij nemen alleen brokers op met de juiste vergunningen. Hieronder vindt u de verschillende vergunningen terug die de broker heeft.

Rekeningvoorwaarden


Wij beoordelen de voorwaarden bij brokers. Niet alleen de prijs is belangrijk maar ook de overige condities die voor u van toepassing kunnen zijn. Zo controleren we bijvoorbeeld of de partij een bankvergunning heeft, zodat uw cash geld veilig is. Maar ook of de betreffende broker uw aandelen uitleent. De broker verdient hiermee extra geld maar u loopt een extra risico. Verder kijken we naar de kosten en voorwaarden van onder andere realtime koersinformatie en afhandeling van uw dividenden.

In de onderstaande tabel vindt u de verschillende punten van de beoordeling. Het aantal sterren (1-5) geeft aan hoe goed de rekeningvoorwaarden scoren in vergelijking met andere dienstverleningen.

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Toelichting
Lees hier meer over onze methode om de rekeningvoorwaarden van brokers te beoordelen.

Beschrijving handelsplatform


  Toelichting
Meest geschikt voor:
-
Specialiteit broker: -

Onderscheidende eigenschappen


De onderscheidende eigenschappen die AVAtrade noemt over het handelsplatform

Mogelijkheden handelsplatform


Sluit het handelsplatform aan bij uw wensen? Hier vindt u de belangrijkste kenmerken van het platform.

Kosten per jaar


In onderstaande tabel tonen we de jaarlijkse kosten. We vermelden zowel het percentages als het absolute bedrag inclusief BTW per jaar. De kosten zijn berekend op basis van de gegevens van de aanbieder, uw inlegbedrag en het door u gekozen handelsprofiel.

%Toelichting
Fondskosten
-
Onbekend
Transactiekosten
-
Onbekend
Service fee
-
Onbekend
Periodieke kosten
-
Onbekend
Activity Fee
-
Onbekend
Totale kosten
-
Onbekend

Overige kosten AVAtrade


Overige kosten die van toepassingen kunnen zijn bij de dienstverlening.