Waarom aanvragen?

De eerlijkste vergelijking
Hulp bij vragen
Gratis en vrijblijvend

Bank Insiger de Beaufort


Insinger de Beaufort is een van de oudste private banks van Nederland met een historie die teruggaat tot 1779. De bank heeft vestigingen in Nederland (Amsterdam, Den Haag en Eindhoven) en in het buitenland (Londen). In 2013 waren bij Insinger de Beaufort meer dan 200 medewerkers in dienst met bijna € 10.02 miljard aan vermogen onder beheer. Onder de beleggingsdienstverlening vallen vermogensbeheer, beleggingsadvies en execution only.

De beleggingscommissie opereert autonoom van Insinger de Beaufort en maakt gebruik van onderzoek en marktinformatie afkomstig van eigen beleggingsspecialisten, het internationale netwerk van BNP Paribas en van externe partijen. Duurzaamheid vormt één van de uitgangspunten bij het handelen van Insinger de Beaufort. De bank probeert een goede balans te vinden tussen ecologische, economische en sociale belangen in hun producten en diensten, interne bedrijfsvoering en risicobeheer. Insinger de Beaufort biedt een reeks van beleggingsfondsen aan die zich zowel op traditionele fondsbeheerders richten als ook op beheerders van alternatieve beleggingsfondsen. Bij het beoordelen van de resultaten van beleggingsfondsen kijkt Insinger de Beaufort zo veel mogelijk naar de performance van de individuele personen die de fondsen beheren; gespecialiseerde beleggers hebben voorkeur boven generiek ingestelde beheerders

Organisatie


In onderstaande tabel vindt u de belangrijkste informatie terug over de broker en de dienstverlening.

Naam dienstverlening
Execution only
Naam aanbieder
Bank Insiger de Beaufort
Onderdeel van
Bank Insinger de Beaufort N.V.
Adres
Herengracht 537
1017 BV Amsterdam
Vestigingen
Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Jaar actief
1779
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-
Namen directie
-
Toelichting
Onbekend
Onbekend

Dienstverlening


U wilt graag weten wat uw mogelijkheden zijn als u belegt. Hier vindt u alle kenmerken en mogelijkheden van de dienstverlening.

Toelichting
Onbekend
Onbekend
Onbekend
Onbekend
Onbekend
Onbekend

Vergunningen


Wij nemen alleen brokers op met de juiste vergunningen. Hieronder vindt u de verschillende vergunningen terug die de broker heeft.

Toelichting
Onbekend
Onbekend
Onbekend
Onbekend

Rekeningvoorwaarden


Wij beoordelen de voorwaarden bij brokers. Niet alleen de prijs is belangrijk maar ook de overige condities die voor u van toepassing kunnen zijn. Zo controleren we bijvoorbeeld of de partij een bankvergunning heeft, zodat uw cash geld veilig is. Maar ook of de betreffende broker uw aandelen uitleent. De broker verdient hiermee extra geld maar u loopt een extra risico. Verder kijken we naar de kosten en voorwaarden van onder andere realtime koersinformatie en afhandeling van uw dividenden.

In de onderstaande tabel vindt u de verschillende punten van de beoordeling. Het aantal sterren (1-5) geeft aan hoe goed de rekeningvoorwaarden scoren in vergelijking met andere dienstverleningen.

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Toelichting
Lees hier meer over onze methode om de rekeningvoorwaarden van brokers te beoordelen.

Beschrijving handelsplatform


  Toelichting
Meest geschikt voor:
-
Specialiteit broker: -

Onderscheidende eigenschappen


De onderscheidende eigenschappen die Bank Insiger de Beaufort noemt over het handelsplatform

Mogelijkheden handelsplatform


Sluit het handelsplatform aan bij uw wensen? Hier vindt u de belangrijkste kenmerken van het platform.

Toelichting
Onbekend
Onbekend
Onbekend
Onbekend
Onbekend
Onbekend

Kosten per jaar


In onderstaande tabel tonen we de jaarlijkse kosten. We vermelden zowel het percentages als het absolute bedrag inclusief BTW per jaar. De kosten zijn berekend op basis van de gegevens van de aanbieder, uw inlegbedrag en het door u gekozen handelsprofiel.

%Toelichting
Fondskosten
-
Onbekend
Transactiekosten
-
Onbekend
Service fee
-
Onbekend
Periodieke kosten
-
Onbekend
Activity Fee
-
Onbekend
Totale kosten
-
Onbekend

Overige kosten Bank Insiger de Beaufort


Overige kosten die van toepassingen kunnen zijn bij de dienstverlening.