Voordelen beleggingsmatch

Onafhankelijk
Alle brokers gecheckt
Hulp bij vragen

TradersOnly


TradersOnly is in 2010 opgericht en richt zich uitsluitend op de actieve belegger. Het platform, de beleggingstools en informatievoorziening zijn voornamelijk geschikt voor het beleggen in aandelen, hefboomproducten, opties, futures en CFD’s en andere actieve producten. Beleggen bij Tradersonly is dus vooral geschikt voor actieve beleggers of beleggers die willen leren actief te beleggen. In 2014 heeft Tradersonly het handelsplatform Tradzster overgenomen. Hier kunt u automatisch beleggen middels signalen via door u geselecteerde beleggingsexperts. U kunt een gratis rekening openen als u wilt beleggen bij Tradersonly. Het minimum inlegbedrag is €5000,-.

Organisatie


In onderstaande tabel vindt u de belangrijkste informatie terug over de broker en de dienstverlening.

Naam dienstverlening
zelf beleggen
Naam aanbieder
TradersOnly
Onderdeel van
Caesar Capital B.V.
Adres
Langstraat 55B
6001 CT Weert
Vestigingen
Weert
Website
GRATIS infopakket  |  Rekening openen
Jaar actief
2010
Minimum inlegbedrag
€ 5.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-
Namen directie
Maarten Verheyen, Yves Bovin
Toelichting
11 tot 21
501- 5.000

Dienstverlening


U wilt graag weten wat uw mogelijkheden zijn als u belegt. Hier vindt u alle kenmerken en mogelijkheden van de dienstverlening.

Toelichting
Maandag t/m vrijdag
9.00 - 22.00
Eigen grafieken, Favorietenlijst aandelen, Hulplijn traders, Online opleidingen, Optiewijzer, Schaduwportefeuille, Technische analyse
e-mail alert mogelijk, OptionTrader
Nee
Ja
Ja
Ja
Nee, indien rekening > USD 1.000 Ja, indien rekening < US 1.000, dan is inactiviy fee USD 1 per maand dat de klant inactief is.

Vergunningen


Wij nemen alleen brokers op met de juiste vergunningen. Hieronder vindt u de verschillende vergunningen terug die de broker heeft.

Video TradersOnlyRekeningvoorwaarden


Wij beoordelen de voorwaarden bij brokers. Niet alleen de prijs is belangrijk maar ook de overige condities die voor u van toepassing kunnen zijn. Zo controleren we bijvoorbeeld of de partij een bankvergunning heeft, zodat uw cash geld veilig is. Maar ook of de betreffende broker uw aandelen uitleent. De broker verdient hiermee extra geld maar u loopt een extra risico. Verder kijken we naar de kosten en voorwaarden van onder andere realtime koersinformatie en afhandeling van uw dividenden.

In de onderstaande tabel vindt u de verschillende punten van de beoordeling. Het aantal sterren (1-5) geeft aan hoe goed de rekeningvoorwaarden scoren in vergelijking met andere dienstverleningen.

Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NL
Geen
Wel bankvergunning via garantiestelsel in Amerika.
AFM vergunning NL
100%
KIFID registratie
100%
Klantenservice NL
100%
Niet uitlenen effecten
Geen
GRATIS realtime koersinformatie
Geen
1,10 EUR per kalendermaand
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
100%
GRATIS uitoefening / toewijzing van opties
100%
GEEN inactivity fee
50%
Nee, indien rekening > USD 1.000 Ja, indien rekening < US 1.000, dan is inactiviy fee USD 1 per maand dat de klant inactief is.
GRATIS deponeren / overboeken effecten
100%
GEEN betaalrekening verplicht
100%
Geen CFD broker
100%
Overige kosten
100%
Overige voorwaarden
100%
Lees hier meer over onze methode om de rekeningvoorwaarden van brokers te beoordelen.

Beschrijving handelsplatform


Het handelsplatform van Tradersonly (Trader Work Station) werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de professionele trader en herbergt alle functies die een actieve trader nodig heeft. Op het platform kunt u op 100 beurzen in 22 verschillende landen beleggen met meer dan 50 verschillende ordertypes. Ook het assortiment en de tarieven zijn gericht op de actieve belegger. Zo kunt u beleggen in o.a. aandelen, hefboomproducten, opties, futures, sprinters, turbo’s en CFD’s. Beleggers die veel op de Amerikaanse beurs willen handelen kunnen dat voordelig via Tradersonly doen.

Het platform heeft een uitgebreid aanbod aan beleggingstools voor de actieve belegger en biedt ondersteuning aan beginnende beleggers met de Tradersacadamy. Zo worden er periodiek online seminars gegeven, kunt u met de grafiekfunctie trendlijnen trekken en allerlei indicatoren toevoegen en heeft u bv de mogelijkheid tot technische analyse. Wanneer er onverwachts geen toegang tot Trader Workstation is, dan kunt u de order via de webtrader of de mobiele app doorgeven.

  Toelichting
Meest geschikt voor:
Actieve belegger
Specialiteit broker: -

Onderscheidende eigenschappen


De onderscheidende eigenschappen die TradersOnly noemt over het handelsplatform

U beschikt over dezelfde tools als de professionals.
U handelt op 100 beurzen in 22 verschillende landen en heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende ordertypes.
Ook onderweg legt u orders heel eenvoudig in via de webtrader en onze app.


Mogelijkheden handelsplatform


Sluit het handelsplatform aan bij uw wensen? Hier vindt u de belangrijkste kenmerken van het platform.

Toelichting
>50
Meer dan 100
>20
meer dan 60 ordertypes
>10
Aandelen, CFD's, Futures, Grondstoffen, Indextrackers, Obligaties, Opties, Turbo's/sprinters, Valuta's
Android app, IOS app
iPhone, iPad, BlackBerry, Nokia of smartphone van een ander merk Functies: koersen volgen, handelen en uw actuele rekeningoverzicht, uitvoeringsrapporten en portefeuille bekijken, iPhone, iPad, BlackBerry, Nokia of smartphone van een ander merk Functies: koersen volgen, handelen en uw actuele rekeningoverzicht, uitvoeringsrapporten en portefeuille bekijken
Ja

Video TradersOnlyKosten per jaar


In onderstaande tabel tonen we de jaarlijkse kosten. We vermelden zowel het percentages als het absolute bedrag inclusief BTW per jaar. De kosten zijn berekend op basis van de gegevens van de aanbieder, uw inlegbedrag en het door u gekozen handelsprofiel.

%Toelichting
Fondskosten
-
Geen
Transactiekosten
-
De transactiekosten zijn gebaseerd op uw keuzes bij Stap 1. Uw wensen. Daar kunt u een standaardprofiel selecteren of zelf een transactieprofiel maken.
Service fee
-
Geen
Periodieke kosten
-
Geen
Activity Fee
-
Geen
Totale kosten
-
Geen

Overige kosten TradersOnly


Overige kosten die van toepassingen kunnen zijn bij de dienstverlening.

Toelichting
Financial transaction tax, Stamp duty
Gratis
Gratis
Gratis
Nee
Nee
Gratis
Gratis
Ja
Nee, indien rekening > USD 1.000 Ja, indien rekening < US 1.000, dan is inactiviy fee USD 1 per maand dat de klant inactief is.

Video TradersOnly
Maak elke maand kans op € 500,- beleggingstegoed!


Help andere beleggers door uw ervaring te delen!

Schrijf een review over uw broker of beleggingsrekening en maak kans op € 500,- beleggingstegoed.


Lees hier de actievoorwaarden.
De reviews worden verzameld door beleggingsmatch.nl, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor beleggen van Nederland. U helpt andere beleggers door uw ervaring te delen. De reviews die verzameld worden kunnen worden getoond op beleggingsmatch.nl om beleggers te helpen bij de keuze voor een broker. Wenst u anoniem te blijven? Dat is geen probleem, vink dan het vakje aan “toon mijn naam niet”.
Geef een review van uw broker en maak maandelijks kans om € 500,- beleggingstegoed op uw beleggingsrekening te ontvangen.

Hieronder vindt u alle voorwaarden van de actie:
  • De actie is geldig voor tot en met 31-12-2017

  • De actie geldt voor beleggers met die beleggen bij een broker of beleggingsplatform genoteerd bij beleggingsmatch.nl. Hier vindt u een overzicht van de betreffende partijen.

  • De prijzen zullen verloot worden onder de deelnemers. Ieder persoon kan maximaal één prijs winnen.

  • Binnen 4 weken na de einddatum van deze actie zullen de winnaars per email bekend worden. Mochten de winnaars niet binnen 2 weken reageren dan wordt de prijs opnieuw verloot.

  • De prijs wordt toegekend na verificatie van de review. Het tegoed wordt gestort op de beleggingsrekening van de broker die de deelnemer beoordeeld heeft. De deelnemer dient aan te tonen dat hij/zij rekeninghouder is voor deze rekening.

  • Medewerkers van de partijen die beoordeeld zijn kunnen worden uitgesloten van deze actie.

  • Beleggingsmatch.nl kan uw review zonder opgaaf van redenen weigeren.

  • Beleggingsmatch.nl behoudt zich het recht voor de looptijd van de actie te wijzigen, de invulling van de actie te wijzigen of de actie stop te zetten. Wijzigingen in deze actie zullen kenbaar gemaakt worden op de website van beleggingsmatch.nl.

  • Deelname aan deze actie houdt in dat u erkent geldig te hebben kennis genomen van deze actievoorwaarden, deze te hebben gelezen, te begrijpen en te aanvaarden.

  • Op deze actie is de Nederlandse wetgeving van toepassing.