Wie zijn wij

beleggingsmatch.nl is dé financiële website waar u eenvoudig alle aanbieders vergelijkt en de beste partij vindt voor het beleggen van uw geld. De kosten, rendementen en kleine lettertjes van de aanbieders hebben we voor u gecheckt en beoordeeld. Zo vindt u altijd de partij die het beste bij u past!

Via beleggingsmatch.nl kunt u beleggingsrekeningen, beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders vergelijken. beleggingsmatch.nl wordt jaarlijks zo’n 200.000 keer bezocht. Onze klanten waarderen ons met een 9,1. Bent u net als onze klanten op zoek naar de beste partij om te beleggen? Start dan de vergelijking en vraag informatie aan bij de partij die het beste bij u past!

Onze missie

U wilt vermogen opbouwen voor later? Extra pensioen? Of bijvoorbeeld geld beleggen omdat sparen niet voldoende oplevert. Wat uw doel ook is, de eerste stap om uw doel te behalen is het selecteren van een partij die past bij uw wensen. En dat is niet eenvoudig. Verborgen kosten, onduidelijke risico’s en kleine lettertjes maken het erg lastig zelf de beste beleggingsrekening, -adviseur of vermogensbeheerder te vinden. Zelf bent u al snel zeeën van tijd kwijt aan het uitspitten van brochures, websites en prospectussen.


Wij brengen hier verandering in! Op beleggingsmatch.nl vergelijkt u eenvoudig alle aanbieders en vindt u binnen 3 stappen de beste partij voor het beleggen van uw geld. De kosten, rendementen en kleine lettertjes van de aanbieders hebben we voor u gecheckt en beoordeeld. Zo vindt u nu en in de toekomst altijd de partij die het beste bij u past en komen uw beleggingsdoelen een stuk dichterbij. 


Lees meer over het team achter beleggingsmatch.


Waarom beleggingsmatch.nl?


  • Alle aanbieders zijn gecheckt en beoordeeld
  • Onafhankelijk
  • Inzicht in alle details over kosten, rendementen, voorwaarden en diensten van aanbieders
  • Een gratis rapportage met een compleet profiel van de aanbieder 
  • Hulp bij vragen
  • 90% van onze klanten bevelen ons aan
  • Wij zijn de grootste en meest complete onafhankelijke beleggingsvergelijker van Nederland

Lees meer

Hoe werkt beleggingsmatch.nl?

Vraagt u zich af wat u precies van ons kunt verwachten? En hoe wij geld verdienen? Hier kunt u alles lezen over onze werkwijze.


Onze geschiedenis

Consumenten weten al jaren nauwelijks wat ze betalen bij beleggen en betalen daardoor vaak al jarenlang teveel aan kosten. Eenvoudig inzicht in kosten, voorwaarden en rendementen bij beleggen ontbreekt simpelweg. Mede hierdoor liep voor veel consumenten beleggen uit op een vervelende ervaring.  Verder is het in het algemeen erg lastig om een goede afweging te maken tussen de verschillende aanbieders. Beleggers zagen door de bomen het bos niet meer. Bart Spronk en Stephan Freelink lanceerden daarom in 2013 beleggingsmatch.nl. Sindsdien is het een stuk makkelijker om de beste beleggingsrekening, beleggingsadviseur of vermogensbeheerder te vinden. Met ons team werken we elke dag om de beleggingswereld, transparanter en eerlijker te maken. Zo kunt u als consument de beste keuze maken voor het beleggen van uw geld.


Help ons verbeteren

Wij ontvangen graag uw feedback, tips en vragen hoe wij beleggingsmatch.nl kunnen verbeteren! Hebt u ervaringen met aanbieders of wilt u bepaalde inzichten met ons delen? Neem dan contact op via team@beleggingsmatch.nl. Bedankt!