Wealth Management Partners

Wealth Management Partners is opgericht in 2004 en gevestigd in Amstelveen. De aanbieder voert het beheer en regie over € 1,3 miljard aan vermogen voor een beperkt aantal cliënten. De aandelen Wealth Management Partners zijn voor 95% in handen van de medewerkers. Er bestaan geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.

Bij Wealth Management Partners staat spreiding van de risico’s voorop, waarbij gezocht wordt naar een gezond evenwicht tussen markten en beleggingsvormen die zich bewezen hebben, opkomende markten en nieuwe beleggingsvormen. Het behoud en het beheerst uitbouwen van het vermogen is daarbij de beleggingsstrategie. De medewerkers van Wealth Management Partners beleggen in dezelfde beleggingsfondsen als hun cliënten, zodat dezelfde ups en downs worden ervaren. Wealth Management Partners richt zich volledig op vermogensbeheer. Deze dienstverlening is mogelijk vanaf een vermogen van € 2.000.000,-

Niet beoordeeldWealth Management Partners is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Wealth Management Partners
Onderdeel van
Wealth Management Partners N.V.
Vestigingen
Amstelveen
Jaar actief
2004
Minimum inlegbedrag
€ 2.000.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders