Velthuyse & Mulder vermogensbeheer

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer is opgericht in 1999 en gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Speerpunten zijn persoonlijke aandacht en aanpak.

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer streeft ernaar de nationale en internationale markt inzichtelijk te maken voor particuliere beleggers. Naast vermogensbeheer en beleggingsadvies biedt Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer de dienst ‘Beschermd beleggen’. Hierbij bestaat de beleggingsportefeuille uit aandelen waarbij op beschermde wijze geprofiteerd wordt van het rendementspotentieel. De vermogensbeheerder is tot 21.00 uur geopend. Beleggen bij Velthuyse & Mulder is mogelijk vanaf een bedrag van € 100.000.

Niet beoordeeldVelthuyse · Mulder is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Velthuyse · Mulder
Onderdeel van
Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V.
Vestigingen
Amstelveen
Jaar actief
2000
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders