Van Lanschot kosten vermogensbeheer vergelijken

Van Lanschot kosten vermogensbeheer

De getoonde kosten horen bij Van Lanschot A la Carte. Naast deze dienstverlening biedt Van Lanschot ook andere dienstverleningen aan. Gebruik onze vergelijkingsmodule om de kosten voor uw inlegbedrag te berekenen.

Toelichting
Fondskosten
De getoonde lopende kosten betreft de oplossing ''van het huis'' met een portefeuille incl. alternatieve beleggingen. De kosten zijn afhankelijk van uw profiel gemiddeld tussen de 0,52%-0,73%. Kiest u voor ''van het huis'' zonder alternatieven dan zijn de kosten tussen de 0.23% en 0.48%. U heeft ook de nog mogelijkheid voor om volledig in passieve fondsen te beleggen via de oplossing ''index''. De kosten zijn dan tussen de 0.13% en 0.20%
Transactiekosten
Geen
Service fee
Geen
Periodieke kosten
Geen
Beheerfee
De hoogte van de beheervergoeding is afhankelijk het risicoprofiel en de gekozen oplossing. De beheervergoeding voor ''van het huis''en ''Duurzaam+'' op jaarbasis is (incl. BTW):
0,79% - Inkomensgericht
1,03% - Defensief
1,27% - Neutraal
1,39% - Groeigericht
1,51% - Offensief
De beheervergoeding wordt per kwartaal achteraf in rekening gebracht. Er geldt geen minimumtarief. Voor de oplossing ''index'' geldt een lagere beheervergoeding (van 0,67% tot 1,29% afhankelijk van uw profiel)
Performance fee
Geen
 
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders