Beleggen bij TradersOnly? Vergelijk online rekening

TradersOnly zelf beleggen handelsplatform

Het handelsplatform van Tradersonly (Trader Work Station) werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de professionele trader en herbergt alle functies die een actieve trader nodig heeft. Op het platform kunt u op 100 beurzen in 22 verschillende landen beleggen met meer dan 50 verschillende ordertypes. Ook het assortiment en de tarieven zijn gericht op de actieve belegger. Zo kunt u beleggen in o.a. aandelen, hefboomproducten, opties, futures, sprinters, turbo’s en CFD’s. Beleggers die veel op de Amerikaanse beurs willen handelen kunnen dat voordelig via Tradersonly doen.

Het platform heeft een uitgebreid aanbod aan beleggingstools voor de actieve belegger en biedt ondersteuning aan beginnende beleggers met de Tradersacadamy. Zo worden er periodiek online seminars gegeven, kunt u met de grafiekfunctie trendlijnen trekken en allerlei indicatoren toevoegen en heeft u bv de mogelijkheid tot technische analyse. Wanneer er onverwachts geen toegang tot Trader Workstation is, dan kunt u de order via de webtrader of de mobiele app doorgeven.

Video TradersOnly


  Toelichting
Meest geschikt voor:
Actieve belegger
Specialiteit broker: -

Toelichting
>50
Meer dan 100
>20
meer dan 60 ordertypes
>10
Aandelen, CFD's, Futures, Grondstoffen, Indextrackers, Obligaties, Opties, Turbo's/sprinters, Valuta's
Android app, IOS app
iPhone, iPad, BlackBerry, Nokia of smartphone van een ander merk Functies: koersen volgen, handelen en uw actuele rekeningoverzicht, uitvoeringsrapporten en portefeuille bekijken, iPhone, iPad, BlackBerry, Nokia of smartphone van een ander merk Functies: koersen volgen, handelen en uw actuele rekeningoverzicht, uitvoeringsrapporten en portefeuille bekijken
Ja

De beste broker vinden?Vergelijk brokers