Staalbankiers beleggen

De beleggingsstrategie van Staalbankiers heet Multi Asset Optimalisatie. Uw beleggingsportefeuille wordt hierbij gespreid ingevuld met verschillende beleggingscategorieën. Ze investeren onder meer in de volgende beleggingscategorieën:
  
- Aandelen
- Obligaties
- Grondstoffen
- Vastgoed
- Liquiditeiten
- Private equity

De categorieën worden (voornamelijk) ingevuld met indextrackers. Bij het inrichten van uw portefeuille gebruikt Staalbankiers geen eigen beleggingsproducten. De nadruk ligt bij Multi Asset Optimalisatie op het behalen van uw financiële doelstellingen en op uw risicoacceptatie. Ze richten uw portefeuille zo in dat de kans zo groot mogelijk is dat uw doelstellingen worden gehaald.


 
Toelichting
Best in class, Combinatie, Negatieve uitsluiting
Wanneer wordt gekozen voor Maatschappelijk verantwoord Vermogensbeheer wordt gebruik gemaakt van de expertise van een derde partij, Sustainalytics. Dit is een wereldwijd gerenommeerd onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in het analyseren van de prestaties van bedrijven op het gebied van milieu, sociaal beleid en ondernemingsbestuur.
Actief
Modelportefeuille
Duurzaam, Groei
Het is ook mogelijk om in een volledig duurzame portefeuille te beleggen via maatschappelijk verantwoord vermogensbeheer.
Indextrackers
Focus op indextrackers
Nee
Er worden eigen beleggingsproducten ontwikkeld. Hier wordt via vermogensbeheer niet in belegd.
-
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders