SNS profiel beleggen


SNS biedt niet langer de dienstverlening "profiel beleggen" aan. Hier voor in de plaats is de dienstverlening SNS Doelbeleggen gekomen. Bekijk hier het profiel van SNS doelbeleggenl.

sns-profiel-beleggenBij SNS profiel beleggen kiest u voor gemak. SNS volgt de beurzen voor u en zorgt ervoor dat u belegt met het risico dat bij u past. Inleggen en verkopen is kosteloos en kan op elk moment. SNS stelt uw risicoprofiel vast en belegt daarna voor u in een SNS Profielfonds. Via een goed gespreide portefeuille met het risico dat u van tevoren heeft aangegeven. Inleggen kan vanaf € 20 per keer. Bijvoorbeeld eenmalig, maandelijks of alleen op het moment dat u wat geld over hebt. Als u het geld nodig heeft, kunt u er direct weer bij door een deel van uw beleggingen te verkopen.


SNS Profiel beleggen kiest voor actief beheerde euro obligaties en passief beheerde aandelen van ACTIAM Responsible Index Funds Equity (ARIFE’s) met wereldwijde dekking. ACTIAM is onderdeel van VIVAT het vroegere SNS Reaal. Sinds 26 juli 2015 is VIVAT onderdeel van de Chinese verzekeraar Anbang. Er wordt altijd belegd binnen het door u gekozen profiel en ingespeeld op de marktontwikkelingen en economische vooruitzichten. Afhankelijk daarvan wordt gekozen voor meer of minder obligaties of aandelen. Zo worden de risico's gespreid en wordt geprofiteerd van economische ontwikkelingen over de hele wereld. Het fonds heeft als beleggingsdoel een rendement te behalen dat het rendement van de samengestelde benchmark evenaart.


SNS profiel beleggen kosten


Toelichting
Fondskosten
Lopende kosten voor het beleggen in de profielfondsen zijn gemiddeld 0,3% (verwerkt in de koers).
Transactiekosten
Geen
Service fee
De servicekosten brengt SNS per kwartaal bij u in rekening. De kosten zijn een vergoeding voor beheer van beleggingsrekening, Kwartaalrapporten, Jaarlijkse Profielcheck, Aan- en verkopen van beleggingen en Macro-economische visie. De jaarlijkse servicekosten zijn 0,5%.
Periodieke kosten
Geen
Beheerfee
Geen
Performance fee
Geen

SNS profiel beleggen rendement


De getoonde rendementen zijn BRUTO voor aftrek van beheerfee, service fee en transactiekosten. In onze vergelijkingsmodule berekenen we de netto rendementen voor uw situatie.

SNS biedt niet langer de dienstverlening "profiel beleggen" aan. Hier voor in de plaats is de dienstverlening SNS Doelbeleggen gekomen. Bekijk hier het profiel van SNS doelbeleggenl.


ProfielSNS profiel BlauwSNS Profiel GeelSNS Profiel OranjeSNS Profiel RoodSNS Profiel Paars
2017*
-0,1%
0,4%
1,9%
3,7%
5,5%
2016
1,9%
3,9%
6,2%
8,1%
9,4%
2015
1,1%
2,4%
4,4%
6,3%
7,7%
2014
6%
10,6%
13,3%
14,3%
15,1%
2013
-
-
-
-
-

  * De getoonde rendementen over 2017 zijn t/m 31 maart van dat jaar.