Servatus Vermogensmanagement

Servatus Vermogensmanagement

Servatus Vermogensmanagement is opgericht in 2010 en gevestigd in ’s Hertogenbosch. De vermogensbeheerder adviseert en begeleidt vermogende families en ondernemers. Servatus Vermogensmanagement streeft naar een maximale inzichtelijkheid van het vermogensplan dat aan de basis ligt van de dienstverlening.

Servatus Vermogensmanagement biedt twee vormen van vermogensbeheer: Servatus vermogensbeheer en fiduciair vermogensbeheer. Bij Servatus vermogensbeheer is de invulling van de effectenportefeuille volledig gebaseerd op de uitkomsten van het vermogensplan. Hierbij wordt vooral gefocust op het belangrijkste onderdeel, namelijk de verdeling over de verschillende vermogensklassen. Vervolgens vindt de invulling met name plaats door gebruik te maken van indextrackers. Volgens Servatus hebben indextrackers als voornaamste kenmerk dat ze daadwerkelijk doen waarvoor ze opgenomen worden, namelijk het volgen van de markt en hebben deze lage beheerkosten. Bij fiduciair vermogensbeheer neemt Servatus niet zelf het vermogen in beheer, maar vervult het de rol van regisseur over het belegbare vermogen. Na vaststelling van de doelstellingen van het vermogen en bepaling van het risicoprofiel, wordt het beleggingsbeleid geformuleerd en vastgelegd. Vervolgens selecteren ze de meest passende vermogensbeheerders voor het beheren van het belegbare vermogen. Vermogensbeheer bij Servatus Vermogensmanagement is mogelijk vanaf € 500.000,-.

Niet beoordeeldServatus Vermogensmanagement is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Servatus Vermogensmanagement
Onderdeel van
Servatus Vermogensmanagement B.V.
Vestigingen
's-Hertogenbosch
Jaar actief
2010
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kosten
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders