Schraauwers van den Hout & partners

Schraauwers Van den Hout & Partners Vermogensbeheer, afgekort tot SVDH Vermogensbeer is opgericht in 2010 en gevestigd in Raamsdonksveer. De directie van SVDH Vermogensbeheer bestaat uit Fons Schraauwers, Paul van den Hout en Gerbert Klop.

Speerpunten van SVDH Vermogensbeheer zijn kleinschalig, onafhankelijk, maatwerk, bereidbaarheid. In tegenstelling tot vele vermogensbeheerders die een aanzienlijk hoger instapniveau kennen, is SVDH Vermogensbeheer van mening dat ook bij lagere vermogens een verantwoorde spreiding over de beleggingscategorieën kan worden bereikt en er uitstekende rendementsperspectieven zijn. Vermogensbeheer en beleggingsadvies zijn bij Schraauwers Van den Hout & Partners Vermogensbeheer mogelijk voor vermogens vanaf € 100.000,-

Niet beoordeeldSchraauwers van den Hout & partners is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Schraauwers van den Hout & partners
Onderdeel van
Schraauwers Van den Hout & Partners Vermogensbeheer B.V.
Vestigingen
Raamsdonksveer
Jaar actief
2010
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders