Robeco one? Meer informatie & vergelijken - Beleggingsmatch

Robeco One

                                                                                                                                Robeco is opgericht in 1929 door enkele havenbaronnen. De specialiteit en kernfocus zijn het ontwikkelen en beheren van beleggingsfondsen. Ultimo 2014 had Robeco 246 miljard onder beheer. Robeco is in 2013 overgenomen door de Japanse partij Orix. Robeco biedt Robeco plus en Robeco One. Een beleggingsrekening om voor eigen rekening in Robeco fondsen te handelen.

Robeco One is sinds oktober 2012 de nieuwe manier van particulier beleggen bij Robeco. Een 100% online dienstverlening. Vanaf €1,- maakt u zelf een keuze voor een van de 3 beleggingsfondsen, Robeco one defensief, neutraal of offensief. U kiest dus zelf welk type fonds bij u past en hoeveel risico u wilt nemen. Robeco geeft hier geen advies over. Met Robeco one geeft u het beheer van uw vermogen uit handen.

Bij Robeco Plus kiest u met hulp van Robeco zelf de fondsen waarin u wilt beleggen. U stelt dus zelf een portefeuille samen bestaande uit Robeco fondsen. Robeco biedt u verschillende tools om u te ondersteunen bij uw keuze.

Lees hier meer over zelf beleggen bij Robeco.

BeoordeeldRobeco is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

Rendement Robeco One 

Onderstaande tabel toont de BRUTO rendementen van Robeco One per jaar en per profiel. Robeco One is medio 2012 gestart, daarom worden de rendementen getoond vanaf 2013. Het getoonde rendement is na aftrek van de fondskosten. De kosten van de dienstverlening moeten hier nog vanaf. Zie hiervoor ook het tabblad kosten. 

 * De getoonde rendementen over 2016 zijn t/m 30 september van dat jaar.

Profieldefensiefneutraaloffensief
2016*
4,4%
4,6%
4,2%
2015
0,0%
0,2%
0,5%
2014
9,2%
9,3%
9,1%
2013
3,9%
7,7%
11,7%
2012
-
-
-


Beleggingsbeleid Robeco One


0:00 / 0:00


 
Naam aanbieder
Robeco
Onderdeel van
Orix Corporation
Vestigingen
Rotterdam
Website
Rekening openen
Jaar actief
1929
Minimum inlegbedrag
€ 1,-
Prijzen/onderscheidingen
-


Meer video's
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders