Rabobank beleggen

Rabobank Rendemix is een van dienstverleningen die Rabobank biedt op het gebied van beleggen. Met Rendemix besteed je je beleggingen uit. Afhankelijk van je profiel kies je voor een zogenoemd mixfonds. Een mixfonds is een product waarin in het fonds weer wordt belegd in onderliggende producten. Je koopt eigenlijk een mandje met producten. Het beheer van het mandje laat je over aan de beheerder van het mixfonds. Hiervoor heeft Rabobank een van grootste beheerders ter wereld voor gevraagd, Blackrock. BlackRock is een gerenommeerde fondsaanbieder met veel ervaring op het gebied van beleggen in indexfondsen. Je hebt bij Rendemix de keuze uit in een van de vijf Blackrock mixfondsen. Oplopend van een laag naar een hoog risico. De mixfondsen van BlackRock richten zich op het zo goed mogelijk volgen van een bepaalde index tegen minimale kosten. Dit doet BlackRock door te beleggen in de aandelen of obligaties waaruit de index bestaat. Indexfondsen volgen de markt één op één.


Rabobank Rendemix is vooral geschikt voor mensen die hun geld willen uitbesteden en er zelf weinig mee bezig willen zijn. Je kunt deelnemen vanaf €50,-. Hierdoor is Rendemix bij uitstek geschikt om eenvoudig periodiek geld te beleggen.

Naast Rendemix biedt Rabobank ook vermogensbeheer met Rabobank beheerd beleggen. De Rabobank neemt dan het beheer van je vermogen uit handen en voert het beleggingsbeleid uit. Er wordt belegd in beleggingsfondsen en indextrackers. Rabobank vermogensbeheer is mogelijk vanaf €80.000,-. 

Lees hier meer over vermogensbeheer bij Rabobank.

Rendement Rabobank Rendemix 

Onderstaande tabel toont de BRUTO rendementen van Rabobank rendemix per jaar en per profiel. Rendemix is in juli 2013 herzien. Na de verkoop van dochterbedrijf Robeco is er vanaf dat moment belegd in nieuwe mixfondsen van aanbieder Blackrock. Wij tonen daarom de rendementen vanaf medio 2013. Het getoonde rendement is na aftrek van de fondskosten. De kosten van de dienstverlening moeten hier nog vanaf. Zie hiervoor ook het tabblad kosten. 

ProfielDefensiefNeutraalOffensief
2016*
-%
-%-%
2015
3,3%
5,0%
6,6%
2014
13,33%
14,85%
16,32%
2013 (vanaf 1 juli)
4,12%
5,59%
7,09%

BeoordeeldRabobank is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NL
100%
KIFID registratie
100%
Niet uitlenen effecten
Niet van toepassing
GRATIS realtime koersinformatie
Niet van toepassing
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
100%
GRATIS uitoefening / toewijzing van opties
Niet van toepassing
GEEN inactivity fee
Niet van toepassing
GRATIS deponeren / overboeken effecten
Niet van toepassing
GEEN betaalrekening verplicht
Geen
Betaalrekening verplicht tenzij je niet wilt online bankieren
Overige kosten
50%
Niet transparant over onder andere de fondskosten
Overige voorwaarden
Geen
Niet transparant over alle voorwaarden

Naam aanbieder
Rabobank
Onderdeel van
Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B.A.
Vestigingen
Geheel Nederland
Jaar actief
1972
Minimum inlegbedrag
€ 50,-
Prijzen/onderscheidingen
-

De beste broker vinden?Vergelijk brokers