Oyens & van Eeghen beleggen

Oyens & Van Eeghen werkt met verschillende Multi-Asset risicoprofielen die goed gespreid beleggen in wereldwijde aandelen, Europese staatsobligaties en bedrijfsobligaties. Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud of vermogensgroei met behulp van liquide en efficiënte beleggingsinstrumenten.

 
Toelichting
Best in class
Oyens & Van Eeghen heeft een unieke duurzame aandelenpropositie waarin best in class en uitsluiting het uitgangspunt vormen voor het beleggingsbeleid. De historie gaat terug tot 2003.
Actief
Modelportefeuille
Oyens & Van Eeghen werkt met zes risicoprofielen waarvan vier Multi - Asset portefeuilles namelijk; defensief, neutraal, dynamisch en zeer dynamisch. Daarnaast kunnen klanten kiezen voor een volledige aandelen of vastrentende portefeuille.
Groei , Waardebehoud
Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud of vermogensgroei met behulp van liquide en efficiënte beleggingsinstrumenten.
Aandelen, Beleggingsfondsen, Obligaties
Oyens & Van Eeghen geeft de voorkeur aan wereldwijde aandelenportefeuilles om te kunnen profiteren van beleggingsmogelijkheden en tegelijkertijd een optimale spreiding te realiseren voor de klant. , Oyens & Van Eeghen maakt in haar beleggingsbeleid gebruik van gespecialiseerde externe beleggingsteams. , Oyens & Van Eeghen belegt in Europese staatsobligaties, (solide) bedrijfsobligaties en hoogrentende obligaties.
Nee
Onbekend
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders