Oyens & van Eeghen

Update 9 juli 2015: Vermogensbeheerder Oyens & Van Eeghen is overgenomen door de Bank van Delen. Investeringsmaatschappij Ackermans & van Haaren neemt de Nederlandse vermogensbeheerder over en voegt die bij haar Belgische private bank, Bank Delen. De naam Oyens & Van Eeghen blijft gehandhaafd. Voor Oyens & Van Eeghen houdt hiermee het zelfstandige bestaan op. De huidige directie en alle werknemers blijven op hun plek (bron: FD.nl). Heb je vragen over de situatie? Wij helpen graag. Neem contact op via info@beleggingsmatch.nl of bel ons op 085 401 87 57. 


oyens en van eeghen                                                                                                                      De oorsprong van Oyens & Van Eeghen gaat terug naar 1797. Sinds haar oprichting kent Oyens & Van Eeghen een lange geschiedenis als bank en vermogensbeheerder. Vandaag de dag heeft Oyens & Van Eeghen een beleggingsondernemingsvergunning en twee vestigingen, in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch. Oyens & Van Eeghen is per 1 januari 2016 overgenomen door de Delen Group, dat op haar beurt onderdeel is van de Belgische, beursgenoteerde investeringsmaatschappij Ackermans & Van Haaren. De Delen Group beheert een vermogen van ca. 40 miljard euro in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. De vermogensoplossingen van Oyens & Van Eeghen bestaan uit vermogensbeheer en fiduciair advies voor families, particulieren, DGA’s, verenigingen en stichtingen. Uitgangspunt voor de dienstverlening van Oyens & Van Eeghen zijn de wensen en doelstellingen van de cliënt. Het is de ambitie van Oyens & Van Eeghen te excelleren in een betrokken, kennis gedreven, pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening. Voor het aanbieden van de juiste vermogensoplossing hanteert Oyens & Van Eeghen een gestructureerd adviesproces. Dit adviesproces is een dynamisch en continu proces daar de persoonlijke situatie van een cliënt kan veranderen en de financiële markten voortdurend in beweging zijn. Om tot een onafhankelijke en brede beleggingsvisie te komen, maakt Oyens & Van Eeghen gebruik van zowel externe als interne research. Oyens & Van Eeghen werkt met verschillende Multi-Asset risicoprofielen die goed gespreid beleggen in wereldwijde aandelen, Europese staatsobligaties en bedrijfsobligaties. Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud of vermogensgroei met behulp van liquide en efficiënte beleggingsinstrumenten. Oyens & Van Eeghen ziet er op toe dat de geformuleerde doelstellingen in lijn blijven op het gebied van rendement en risico. De gekozen vermogensoplossing wordt daarom periodiek met de cliënt geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Oyens & Van Eeghen biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000,- vrij belegbaar vermogen.

Niet beoordeeldOyens & van Eeghen is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Oyens & van Eeghen
Onderdeel van
Delen Group
Vestigingen
Amsterdam (Hoofdkantoor) en 's-Hertogenbsch
Jaar actief
1797
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders