Mercurius vermogensbeheer

Mercurius vermogensbeheer

Mercurius Vermogensbeheer is gevestigd in Den Haag en actief sinds 2008. Marktkennis en continuïteit in hun relaties zijn de belangrijkste pijlers van hun bedrijfsvoering. Daarnaast is veelvuldig contact een onderdeel van de ondernemingsvisie met de cliënten, maar ook met fundmanagers en overige contacten in de financiële wereld.

Mercurius Vermogensbeheer selecteert alleen specialistische beleggingsfondsen die zich keer op keer bewijzen. Door te kiezen voor fondsen met een groot belegd vermogen, zorgt Mercurius een goede spreiding in de portefeuille. Een belangrijk deel van de portefeuilles wordt belegd met een lange-termijn horizon. Naast beursontwikkeling houdt Mercurius ook technologische en economische ontwikkelingen nauwgezet bij.

Vermogensbeheer bij Mercurius is mogelijk vanaf € 250.000,-. Voor cliënten die de financiële markten goed volgen en zelf graag de beslissingen maken, geeft Mercurius persoonlijk en onafhankelijk beleggingsadvies vanaf € 250.000,-

Niet beoordeeldMercurius vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Mercurius vermogensbeheer
Onderdeel van
Mercurius Vermogensbeheer B.V.
Vestigingen
Den Haag
Jaar actief
2008
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kosten
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders