Meijers Weijerman Vermogensbeheer

Meijers Weijerman is een onafhankelijke vermogensbeheerder, gevestigd in Rotterdam en opgericht in 2009. Meijers Weijerman Vermogensbeheer richt zich alléén op vermogensbeheer.

Meijers Weijerman noemt een heldere en duidelijke strategie gecombineerd met een fundamentele benadering als de kenmerken van het beleggingsbeleid. De belangrijkste uitgangspunten binnen de strategieën zijn risicospreiding en diversificatie. Een brede spreiding van de beleggingen over meerdere markten, sectoren en beleggingsklassen verlaagt de risico's bij tenminste gelijkblijvende verwachte beleggingsopbrengsten. Het in stand houden van het vermogen staat hoog in het vaandel.

Meijers Weijerman biedt drie strategieën aan. ‘Cashflow beleggen’ maakt gebruik van aandelen, opties en obligaties. De cashflow wordt gerealiseerd uit dividenden en optieopbrengsten. ‘Op Maat beleggen’ richt zich op vermogensgroei, de strategie heeft een sterkere demping op koersfluctuaties. ‘Vermogensbehoud’ beoogt de bescherming van vermogen, daarbij is alleen een defensieve portefeuille mogelijk. Inleg is mogelijk vanaf 250.000 euro.

Niet beoordeeldMeijers Weijerman Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Meijers Weijerman Vermogensbeheer
Onderdeel van
Meijers Weijerman Vermogensbeheer
Vestigingen
Rotterdam
Jaar actief
2009
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders