Lynx ervaringen

Lynx zelf beleggen ervaringen

8,3/10 | 11 reviews
Beoordeling per onderdeel:
Prijs / kwaliteitverhouding
8,5/10
Klantvriendelijkheid
8,7/10
Gebruiksgemak
6,7/10
Mogelijkheden
9,3/10
Schrijf een reviewGRATIS infopakketRekening openen

Reviews

"" beveelt Lynx zelf beleggen niet aan | 8 februari 2018
"Veel ondersteuning voor de beginner EN gevorderde" beveelt Lynx zelf beleggen aan | 24 december 2017
"Echt beleggen doe je met Lynx.nl" beveelt Lynx zelf beleggen aan | 15 december 2017 Goed bereikbaarBetrouwbaarNederlands taligGeen handel mogelijk bij BovespaGeen handel mogelijk in cryptomuntenBetaling voor actuele koersinformatie Ik ben zeer tevreden over Lynx.nl. Behalve klantvriendelijk, is Lynx.nl snel in de uitvoering van orders en wordt je goed op weg geholpen door gratis nieuws magazines. Lynx.nl is een echte aanrader voor wie geen slapeloze nachten wil.
"Alles kan beter, maar dat is bij iedereen " beveelt Lynx zelf beleggen aan | 2 december 2017 ben tevreden omdat er vele mogelijkheden zijn
"Goedkope broker bij periodiek inleggen van niet uitgeleende effecten buiten een "gratis kernselectie"" beveelt Lynx zelf beleggen aan | 30 november 2017 Selectie uit een grote set ETFsEffecten worden niet uitgeleend als je dat niet wilt en brengt geen extra kosten met zich meeLynx basic website biedt eenvoudige interface voor beginnende beleggerLynx trading applicatie te complex voor beginnende beleggerWijze van storten iets omslachtig (stortingsnotificatie aanmaken) Bij zelf doorrekenen van periodiek inleggen (buy & hold) van niet "standaard" ETFs (denk aan iShares World factor ETFs), waarbij je niet wilt dat je effecten aan derden worden uitgeleend, bleek Lynx bij doorrekening de goedkoopste te zijn t.o.v. een aantal andere bekende prijsvechters. Delen van de gebruikersinterface die je slechts een enkele keer hoeft te gebruiken komen onhandig over, maar je wordt door medewerkers van Lynx zeer vriendelijk geholpen.
"prima prestatie/kosten verhouding" beveelt Lynx zelf beleggen aan | 30 november 2017 mogelijlkheden/ platformlage kostengoede support
"De beste qua informatie en analyses." beveelt Lynx zelf beleggen aan | 21 november 2017 Goede analysesVeel InformatieGoede adviezenEngelstaligUitdraaien van jaar overzichten problematischGeen ideal Persoonlijk vind ik lynx de beste qua informatie en actuele analyses.Helaas het is vaak Engelstalig, je kan moeilijk jaarverslagen uitdraaien en geld in en uitboeken.
"Betrouwbaar, transparant en volledige informatie en handelsmogelijkheden via PC en Smartphone. " beveelt Lynx zelf beleggen aan | 15 november 2017 Handelen vis SmartphonePermanent inzicht in portefeuilleTransactiemelding via epmailEnigzins complexNiet de allergoedkoopste Ik ben zeer tevreden met Lynx vanwege de vele mogelijkheden. De complete en up-to-date informatie via PC en smartphone, inclusief grafieken met koersverloop naar keuze over 1, 2 dagen, 1 week, maand of jaar, 3, 6 maanden, 1,2 of 5 jaar. Bied- en Vraag prijzen, kortom alle informatie om een aan- of verkoopbeslissing te nemen. Alle informatie en handelen via Smartphone is bijzonder waardevol, vooral als je nogal ambulant bent.
"Deze broker houd u geen blad voor de ogen maar opent u ogen." beveelt Lynx zelf beleggen aan | 6 november 2017 Professioneel platform met professionele begeleiding met leerrijke, interactieve webbinars.laagste orderkost en toegang tot alle grootste beurzen.Geen adertjes onder het gras bij de gebruiksovereenkomst van het platform.instapbedrag Wanneer u deze broker contacteert dan krijgt u meteen het gevoel dat jijzelf beslist om mee te varen op de golven van de koersbewegingen. Ze geven u meteen een realistisch beeld over het beursgebeuren vb: denk niet dat je meteen je dag job zal moeten opgeven en een grote geldverdiener zal worden op een korte tijd kreeg ik te horen. Iedereen die de beursvloer wil betreden weet wel dat er andere brokers je met onrealistische dromen willen warm maken op een miljonairs bestaan zonder enige kennis te moeten op doen. Bij het professioneel team van Lynx wordt je met de voeten op de grond geplaatst en weet je meteen dat het een grote inspanning van jezelf zal vereisen om de beursvloer te kunnen betreden zonder een angsthaas te worden.
"" beveelt Lynx zelf beleggen aan | 18 oktober 2017
"werkt perfect,snel." beveelt Lynx zelf beleggen aan | 17 oktober 2017 sneloverzichtelijkcorrecthefboomproduckten je moet zelf de turbo s in gaan vullen