Luyben & Brouwer Capitalmanagement

Luyben & Brouwer Capitalmanagement

LBCM staat voor Luyben & Brouwer Capitalmanagement B.V. Opgericht in 2005 en gevestigd in Zeist. De oprichters van LBCM zijn gestart uit onvrede over de werkwijze en resultaten van bestaande aanbieders. LBCM focust zich op vermogensbeheer voor ondernemers en vermogende particulieren.

Nuchter, Eerlijk en Gedegen zijn de drie basis begrippen van Luyben & Brouwer Capital Management. Hoofdzakelijk wordt belegt in individuele titels (aandelen/obligaties/opties etc.) in combinatie met indexfondsen en beleggingsfondsen. Dagelijks wordt beoordeeld of de beleggingsportefeuille wel voldoende profiteert van deze ontwikkelingen. In de kwartaalrapportages worden de behaalde beleggingsresultaten getoetst aan geschikte vergelijkingsmaatstaven (benchmarks). LBCM geeft dus naast de gerealiseerde resultaten per beleggingscategorie ook aan wat over dezelfde periode de resultaten zijn van de voor iedere beleggingscategorie meest in aanmerking komende vergelijkingsmaatstaf. Vermogensbeheer is bij Luyben & Brouwer Capitalmanagement, LBCM, mogelijk vanaf een inlegbedrag van € 100.000,-.

Niet beoordeeldLuyben & Brouwer Capitalmanagement is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Luyben & Brouwer Capitalmanagement
Onderdeel van
Luyben & Brouwer Capitalmanagement B.V.
Vestigingen
Zeist
Jaar actief
2005
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kosten
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders