Knab vermogensbeheer

Knab vermogensbeheer

                                                                                                                                Dit is wat Knab vertelt over hun historie en diensten: “Knab is een online bank. In 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet in de financiële wereld. Dat het niet langer mag draaien om de banken en hun producten. Maar om jou. Want als jij alles geeft, verwacht je dat ook van je bank. Daarom helpt Knab jou om alles uit je geld te halen. Knab biedt haar beleggingsdiensten volledig online aan voor particuliere beleggers. Het is nog niet mogelijk om zakelijk te beleggen bij KNAB. Laat je vermogen groeien bij Knab: gemakkelijk, online, onafhankelijk & zonder gedoe. Met Knab Vermogensbeheer word je geld belegd door een beleggingsexpert met aandacht voor je vermogen. Tegen lage kosten. En nog belangrijker: met een zo goed mogelijk rendement. Je geeft zelf aan welke onafhankelijke beleggingsexpert je geld beheert. Je kunt kiezen uit de beleggingsexperts Sven Bouman (kwantitatieve analyse), Royce Tostrams (technische analyse) en Martine Hafkamp (fundamentele analyse). Zij beleggen actief tegen lage kosten in aandelen, obligaties, trackers en beleggingsfondsen. Knab houdt rekening met je persoonlijke risicoprofiel. De resultaten zijn 24/7 online in te zien, ook via de Knab App. Voor Knab Vermogensbeheer betaal je slechts 1% beheervergoeding (max. € 2.000 p.jr).

Lage beleggingskosten bij Knab: Uit recent onderzoek van de AFM blijkt dat 62% van de beleggers bij een beleggingsbeslissing niet let op de verwachte kosten. Terwijl de kosten een grote invloed hebben op je uiteindelijke rendement. Bij Knab gebruiken we uitsluitend goedkope instrumenten om te beleggen. Dit doen we voornamelijk met index-trackers, zonder tussenkomst van dure fondsmanagers. Waar andere banken vaak beleggen in dure (eigen) beleggingsfondsen, zijn de onafhankelijke beleggingsexperts van Knab geheel vrij in hun keuze. Zij nemen uitsluitend beslissingen waarvan zij denken dat die het meest rendabel is voor klant.

Gratis bankpakket (t.w.v. € 60 per jaar): Via Beleggingsmatch open je helemaal gratis een Knab Plus pakket. Dit is een compleet online bankpakket waarmee je kunt betalen, sparen en uiteraard beleggen".

Lees hier meer over zelf beleggen bij Knab.

Video Knab


Niet beoordeeldKnab is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Knab
Onderdeel van
Aegon Bank N.V.
Vestigingen
Hoofddorp
Jaar actief
2012
Minimum inlegbedrag
€ 10.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
Kosten
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders