Invest4you vermogensbeheer

Invest4you is actief sinds 2007 en gevestigd in Heusden. Transparant, gemak, individueel en rationeel zijn kernbegrippen bij Invest4you. Hiernaar wordt gestreefd in de dagelijkse werkzaamheden en in de gekozen beleggingsstrategieën.

Invest4you heeft een strategie voor vermogensbeheer ontwikkeld, die onder andere als uitgangspunt heeft dat er alleen belegd wordt in aandelen als er reële koerspotentie op korte termijn aanwezig is. Zo niet dan wordt er tijdelijk niet in aandelen belegd. Op basis van analyses koopt Invest4you voor cliënten eenmaal per maand maximaal zeven aandelen en die worden in principe weer na een maand verkocht. Daarbij houdt de vermogensbeheerder niet alleen rekening met de verwachte koerspotentie van individuele aandelen, maar ook met het algehele beurssentiment. Bij Invest4you is beheersing en beperking van risico de eerste prioriteit, rendement is belangrijk doch secundair. Vermogensbeheer bij Invest4you is mogelijk vanaf € 75.000,-

Niet beoordeeldInvest4you vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Invest4you vermogensbeheer
Onderdeel van
Invest4You N.V.
Vestigingen
Heusden
Jaar actief
2007
Minimum inlegbedrag
€ 75.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders