ING ervaringen

ING Zelf op de beurs ervaringen

6,8/10 | 10 reviews
Beoordeling per onderdeel:
Prijs / kwaliteitverhouding
6,6/10
Klantvriendelijkheid
7/10
Gebruiksgemak
7,8/10
Mogelijkheden
5,8/10
Schrijf een review

Reviews

"Gebruiksvriendelijk, maar duur." beveelt ING Zelf op de beurs aan | 25 januari 2018 GebruiksvriendelijkRedelijk duur Ik ben zeer tevreden, omdat het heel overzichtelijk is ingedeeld. Je hebt een goede app speciaal voor het beleggen bij ing. Minpunt is wel dat ze relatief duur zijn, de jaarlijkse fees en transactie kosten.
"kan goedkoper en beter." beveelt ING Zelf op de beurs niet aan | 21 januari 2018 overzichtelijkportfoliowinst/verlies berekeningbeperkte fondsen aanbiedingte hoge aan en verkoop kostenweinig aanbiedingen Ik ben eigenlijk niet tevreden om de bovenstaande plus en minpunten waarbij de minpunten overheersen.
"" beveelt ING Zelf op de beurs aan | 18 januari 2018
"prima" beveelt ING Zelf op de beurs niet aan | 10 januari 2018 goede servicealleen amsterdamse beurs bij vragen is deze broker goed bereikbaar middels chatmogelijkheid
"Top" beveelt ING Zelf op de beurs aan | 20 december 2017 Makkelijk in eigen tijd. 24 hrs per dag. Op eigen Iphone
"matig adviseerbaar+ het is en blijft een bank geen broker" beveelt ING Zelf op de beurs niet aan | 30 november 2017 alsnog te duur met kosten rekening a 16 per jaar die terug verdient moeten worden. weinig informatie omtrend aandeel, bedrijf waarin je belegd dat moet je ergens anders halen. ING beleggen is niet overdreven duur maar wel weer duurder dan BV degiro, Tevens moet je een betaalde rekening openen, wat dus ook weer terug moet worden verdient. Daarnaast is er weinig info beschikbaar over bedrijven.
"redelijk" beveelt ING Zelf op de beurs niet aan | 14 november 2017 redelijke uitleggeen hendelsplatform ik ben best wel een beetje tevreden al mis ik wel een handelsplatform om thuis snel te beleggen als een broker. App is handig maar je kunt niet wijzigen erop
"De 'online' beleggingsmogelijkheden van de broker zijn zeer gebruikersvriendelijk." beveelt ING Zelf op de beurs aan | 1 november 2017 eenvoudsnelheidlate financiële afwikkeling bij verkoop Ik gebruik de broker voor de aan- en verkoop van aandelen, genoteerd op de AEX. Ik laat per maand gemiddeld ca. 2 orders uitvoeren. Pluspunten zijn: (a) overzichtelijkheid van de invoerschermen (met o.a. 'pop up' menu's) (b) 'idiot proof': orders kunnen niet zomaar uitgevoerd worden, maar moeten expliciet worden bevestigd (c) snelheid van uitvoering Minpunt is de late financiële afwikkeling bij verkoop van effecten (twee volle werkdagen).
"ING-zelf op de beurs werkt uitstekend!" beveelt ING Zelf op de beurs aan | 15 oktober 2017 Snelheid!Foutloos!Analyse van aandelenLage rente Zeer tevreden over de online mogelijkheden!
"goed voor standaard gebuik" beveelt ING Zelf op de beurs aan | 4 oktober 2017 goedkoopecht voor buy and holdOnvoldoende rapportageGeen portefeuilleadviesmoeilijk met limieten Goed te gebruiken voor relatief langdurige" buy and hold" portefeuille, omdat de fees voornamelijk transactie gerelateerd zijn. Bovendien lijkt ING safe