HEK Vermogensbeheer

LET OP! update 3 juli 2015. Het Haags Effektenkankoor staakt haar vermogensbeheeractiviteiten. Klanten zijn hierover deze week geïnformeerd. Je kunt je portefeuille overhevelen naar een andere partij. Heb je vragen over de situatie of  hulp nodig bij het overboeken van uw portefeuille? Neem dan contact op via info@beleggingsmatch.nl. Wij kunnen uiteraard ook helpen met het selecteren van een geschikte vermogensbeheerder.
Het Haags Effekten Kantoor, oftewel HEK Vermogensbeheer, is actief sinds 1994 en gevestigd in Den Haag. Danny Geerken oprichter van HEK Vermogensbeheer is werkzaam geweest bij Staal Bankiers. Sinds 2007 is Fred Huibers managing partner van HEK. Hij is in 1994 gepromoveerd tot doctor in de economie.

HEK is een onafhankelijk vermogensbeheerder van particuliere beleggers en ondernemers. De vermogensbeheerders bij HEK hebben een beperkt aantal relaties om hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden. Vanwege de wisselvallige resultaten van banken en pensioenfondsen, focust HEK Vermogensbeheer zich op obligaties en houdt de kosten zo laag mogelijk. Voor aandelen richten ze zich op een hoog dividendrendement.

Vermogensbeheer bij het Haags Effekten Kantoor is mogelijk vanaf een bedrag van € 250.000,-.

Niet beoordeeldHEK Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
HEK Vermogensbeheer
Onderdeel van
Het Haags Effektenkantoor B.V.
Vestigingen
‘s-Gravenhage
Jaar actief
1994
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders