Fiduce vermogensbeheer

Update! Fiduce vermogensbeheer is overgenomen door Roemer Kamp en partners. Klik hier om naar het profiel van Roemer Kamp te gaan.
Fiduce Vermogensbeheer is een onafhankelijke, financiële onderneming die volgens eigen zeggen gespecialiseerd is in het realiseren van persoonlijke doelen. De vermogensbeheerder is begonnen in 1999 en werkt vanuit Heemstede. Naast vermogensbeheer biedt Fiduce ook financiële planning en advies, hypotheken, verzekeringen en een second opinion van de huidige beleggingsportefeuille. Fiduce heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan en wil dat de klanten zich comfortabel voelen bij hun financiële situatie. Tot de klantenkring behoren particulieren, bedrijven, pensioenfondsen, zelfstandige ondernemers, verenigingen en stichtingen.

Fiduce stelt in nauw overleg met de klant een risico- en rendementsprofiel op. De doelstelling is om op langere termijn vermogen op te bouwen en niet te gaan voor de korte termijn winst. Daarvoor maakt Fiduce gebruik van aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en trackers. Wilt u zelf beleggen en gebruik maken van de adviesdiensten, dan krijgt u een persoonlijke adviseur die ook dagelijks de aandelenmarkten analyseert. Proactief wordt u van advies voorzien. Vanaf 250.000 euro is het mogelijk om een maatwerk garantieportefeuille samen te stellen.

Niet beoordeeldFiduce vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Fiduce vermogensbeheer
Onderdeel van
Fiduce Vermogensbeheer B.V
Vestigingen
-
Jaar actief
1999
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders