Fidessa vermogensbeheer

Fidessa heeft Luxemburg als thuisbasis, maar werkt daarbij ook vanuit Breda om dichtbij de Nederlandse klant te kunnen opereren. Fidessa richt zich op Family Wealth Management. Vermogende families kunnen gebruik maken van vermogensbeheer, administratie, gegevensconsolidatie, trust en domiciliatie, personal assistance, familiebegeleiding, beoordeling van externe partijen en bijkomende faciliteiten.

Fidessa beschikt over een eigen beleggingsfonds, het Fidessa Asset Allocation Fonds. Het fonds bestaat uit een mix van aandelen, obligaties, cash en ‘alternatives’. Het actief beheerde fonds baseert zijn beleggingsbeleid op basis van economische modellen en niet op emoties. Het doel is een zo hoog mogelijk rendement te behalen in elke fase van de economische cyclus.

Niet beoordeeldFidessa vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Fidessa vermogensbeheer
Onderdeel van
Fidessa Asset Management S.A.
Vestigingen
Luxemburg, Breda
Jaar actief
2000
Minimum inlegbedrag
-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders