disclaimer

Algemene voorwaarden


beleggingsmatch is een onderdeel van We Like Finance B.V.. Deze disclaimer geldt voor de inhoud en het gebruik van de website beleggingsmatch.nl. Door gebruik te maken van deze website accepteert u deze disclaimer en het privacy statement.

 

Aansprakelijkheid


We besteden veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie op onze website en de uitkomsten van de vergelijkingen. Helaas kunnen wij dit niet garanderen. Daarom aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor onjuiste of ontbrekende informatie. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt door storingen van onze website. Beslissingen die u neemt op basis van de informatie op de website, zijn geheel voor eigen risico.

 

Komt u ergens een fout tegen? Meld het ons via info@beleggingsmatch.nl

 

Rechten


Beleggingsmatch behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s). Alles wat op deze website staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Het is niet toegestaan om de inhoud van de website zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van beleggingsmatch over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken.

 

Wijzigingen


We mogen de informatie die op of via deze website wordt aangeboden te allen tijde wijzigen zonder dit vooraf aan te kondigen. Dit geldt ook voor de tekst van deze disclaimer. Wij adviseren u dus de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen.

 

 

Deze disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 02 januari 2015.