Beleggen bij Degiro? Vergelijk online rekening

Degiro zelf beleggen handelsplatform

Eenvoudige webtrader met basis functionaliteiten. Klanten krijgen gratis realtime koersen voor Euronext aandelen en derivaten en de 1000 grootste bedrijven van Europa. Via het platform kan de klant handelen op beurzen wereldwijd tegen professionele tarieven.

  Toelichting
Meest geschikt voor:
-
Specialiteit broker: -
                             Meer informatie   Rekening openen

Toelichting
>50
Je kunt handelen op meer dan 100 beurzen
1-5
Er zijn 4 ordertypes beschikbaar
1- 5
Aandelen, Beleggingsfondsen, CFD's, Futures, Indextrackers, Obligaties, Opties, Turbo's/sprinters
Voor transacties in Trackers (ETF's) en beleggingsfondsen uit de Degiro Kernselectie worden geen transactiekosten gerekend o.b.v. de fair use policy. Kernselectie bestaat uit ruim 200 beleggingsfondsen en ruim 700 indextrackers. De Fair use policy houdt in dat Degiro wel transactiekosten rekent wanneer u, binnen een maand, meer dan 1 transactie doet in hetzelfde instrument uit de DEGIRO Beleggingsfondsen Kernselectie. De kosten van de desbetreffende beurs worden gerekend. Derivaten zijn alleen beschikbaar bij een active of trader account/profiel.
Mobiele website
Nee
Het is bij DEGIRO niet mogelijk om liquiditeiten aan te houden op de rekening. je cashgeld wordt geïnvesteerd in het FundShare Umbrella EUR Cash Fund. Elke storting of bedrag dat vrijkomt na een transactie word automatisch belegd in dit fonds. Eventueel rendement keer het fonds (deels) uit.

De beste broker vinden?Vergelijk brokers