Degiro ervaringen

Degiro Zelf beleggen ervaringen

8,6/10 | 50 reviews
Beoordeling per onderdeel:
Prijs / kwaliteitverhouding
9,6/10
Klantvriendelijkheid
8,5/10
Gebruiksgemak
8,6/10
Mogelijkheden
7,8/10
Schrijf een reviewGRATIS infopakketRekening openen

Reviews

"Goedkoop kan duurkoop zijn. " beveelt Degiro Zelf beleggen niet aan | 4 april 2018 GoedkoopKlantenservicegeen terugvordering buitenlandse bronbelasting (dat gaat je geld kosten) Niet zo tevreden, vooral niet met de afdeling klantenservice. Als je belt moet er telkens een collega worden geraadpleegd en dan nog krijg je regelmatigverkeerde antwoorden. Er is geen escalatie dus je blijft bij de aspirant-medewerkers hangen. Een manager kan je niet te spreken krijgen.
"DEGIRO is met de lage transactiekosten een serieuze partij om rekening te houden" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 12 februari 2018 lage transactiekostenhandige appweinig ordersoortengeen achtergrondinfo De lage transactiekosten maken DEGIRO geschikt om als belegger te starten
"Door de lage kosten zeker aan te raden. " beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 9 februari 2018 Zeer goedkoopGratis handel in veel ETF'sZoekfunctie om producten te zoeken werkt niet altijd goed. Platform is basic. Erg tevreden. Qua tooling en gebruiksgemak is er ruimte voor verbetering bij deze broker, maar de lage kosten zijn voor mij het belangrijkst.
"zeer goed" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 6 februari 2018 goedkoopoverboekingstijd weinig hulpschermen prijs/kwaliteit en service
"geweldige broker" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 26 januari 2018 goedkoopsneleenvoudig aanmelden, gebruik van de site is zeer eenvoudig. de goedkoopste broker van Nederland. helpdesk is accuraat en snel.
"" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 24 januari 2018 Altijd bij de les
"prima voordelige sterk concurrerende broker." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 21 januari 2018 goede simpele layoutoverzichtelijksnel zoekengeen eigen portovaak overbelastweinig info i.v.m. de bovenstaande plus en minpunten waarbij de pluspunten voor mij belangrijker zijn.
"Goede broker voor zelfstandige beleggers" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 16 januari 2018 Prijzeneenvoudige websiteniet voor mindeer zelfstandigen Je moet zelf goed weten waar je mee bezig bent, maar dan is dit een goedkope en prima broker. Geen geld gespendeerd aan ingewikkelde mooi uitziende site, maar praktisch en plain.
"Geweldig (ver)mogend" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 15 januari 2018 Prijs per transactieMobiele appGebruiksvriendelijkheidGeen mogelijkheden om on China Japan te beleggenGeen kennisplatformBeperkte stoploss mogelijkheden De prijdls per transactie is transparant en gunstig ten opzichte van concurrenten. De mobiele app heeft een uitmuntende gebruiksvriendelijkheid
"Een aanrader, echt een broker van de toekomst!" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 12 januari 2018 GoedkoopOverzichtelijk Zeer tevreden, met name over de lage transactie kosten
"Heel tevreden over deze goed e brooker" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 10 januari 2018 GoedkoopToegankelijke site en goede overzichtenGroot aanbodSoms telefonisch slecht bereikbaarGeen resultaten overzicht per jaar Site altijd beschikbaar, redelijke tarieven en mooie site
"matig maat goedkoop" beveelt Degiro Zelf beleggen niet aan | 10 januari 2018 werelwijdgoedkoopslechte service Het is lastig antwoord te krijgen bij vragen. Geen reactie op email.
"Prima broker voor de beginnende belegger tegen aantrekkelijke tarieven!" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 4 januari 2018 Erg goedkope kostenOverzichtelijke siteVeel beurzenApp is minder overzichtelijk dan de website, al is hij de laatste maanden al flink verbeterdMinder mogelijkheden dan concurrentieMinder beleggingsadviezen Mijn eerste broker, gekozen vanwege de extreem lage kosten. Zeer tevreden, nog geen problemen gehad.
"Gebruiksvriendelijkste broker tegen de laagste koste." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 4 januari 2018 Zeer goedkoop handelenEen van de makkelijkste platformsMakkelijk je account aanpassenGeen koersinformatie van alle beurzen Niet alle beurzen (india, rusland, amerikaanse small caps)Geen leerondetsteuning (seminars) Erg tevreden over degiro, voor mij de gebruiksvriendelijkste broker. Enige punt is dat ik meer beurzen zou willen zien met enige koersinformatie.
"Eenvoudig, efficient rechtstreeks beleggen" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 4 januari 2018 eenvoudig benaderbaarkostentechnisch gezien gunstigeenvoudig handelen Reeds 2,5 jaar klant en tot volle tevredenheid
"Goedkoop en snel, weinig extra's op het platform. " beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 3 januari 2018 GoedkoopVele beursenMakkelijk aandelen zoekenbuitenlandse beursen soms hoge transactiekostenGeen (technische) analyse e.d. op de sitePortefeuille overzicht is erg sober De Giro is erg goedkoop. Het platform werkt vlot, maar biedt weinig extra's:weinig informatie over aandelen, bedrijven, geen technische analyse, overzichten van fundamentele analyse missen voor veel buitenlandse aandelen of zijn niet compleet. Bij ETF's kun je de onderliggende holdings niet terugvinden op het platform. Positief is dat er diverse taken klaar staan bij het aanmaken van een rekening, door een aantal documenten in te vullen wordt de dividendbelasting snel en goed voor je geregeld. Een rekening aanmaken gaat heel makkelijk en vlot.
"zeer tevreden " beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 januari 2018 veelgeen zeer scherpe prijs en goede service
"Ook boven 100000 euro prima garantie." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 30 december 2017 Zeer lage handelskostenSnel contact bij vragenInternationale snelle handelGeen Geen kostenbelemmering bij snelle handel.
"" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 29 december 2017 Goede tarievenBad customer support
"" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 29 december 2017 GoedkoopMakkelijkBeperkte productenTraag Goedkoop voor mij als kleine belegger
"Goedkoop, handig platform" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 28 december 2017 Goedkoop, zeker voor Amerikaanse aandelen Gebruiksgemak, snelheid
"goed " beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 28 december 2017 Snelle telefoon antwoord altijd goed antwoordsnelle geld overmaken en ook hallen geen advies van risico ik vind goed koop en beste dan andere Nederland broker, maar Ideling broker UK Goedkoop prijs
"Geweldig" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 23 december 2017 Lage transactiekosten Overzichtelijk makkelijk ook voor de beginnende belegger
"De Giro maakt beleggen zo eenvoudig." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 december 2017 Ik doe dagelijks transacties met De Giro. Het gaat zeer gemakkelijk en de webinterface is zeer overzichtelijk. Even de app van De Giro checken tijdens een etentje, zo gebeurd met de eenvoudige pincode op de app.
"geweldig" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 14 december 2017 goedkope optie'sdure turbo's meer dan 20 jaar ervaring,de laatste zes jaar bij de giro
"ik zeg supper! " beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 13 december 2017 voordeligmakkelijk inloggen app zoekfunctieniet overzichtelijk result overzicht
"Zou ik aan een vriend aanraden " beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 9 december 2017 GoedkoopMooie interfaceEerlijkGeen APIGeen rendement %Geen US opties Heel tevreden met DeGiro, breiden zich goed uit met technische opties.
"Goede lowcost broker" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 7 december 2017 Lage kostenBeantwoord vragen snelGoed voor beleggingen Benelux en USAFouten bij dividendbelasting inhoudingenEnkel dagelijkse update Canadese koersen Geen vermindering Canadese dividend belasting Goed, buiten fouten bij inhouding dividendbelasting. Geen update van koersen Canadese aandelen gedurende de dag. Geen vermindering van Canadese dividendbelasting volgens het belastingverdrag.
"Solide product wat gewoonweg de goedkoopste is" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 1 december 2017 Lage prijzenGroot aanbodMaandelijks gratis in groot aantal ETF's/FondsenGeen rekening op 4 namen mogelijktrailer stop orders Makkelijk en snel online te openen. Verder gewoonweg de goedkoopste broker, waardoor je netto rendement een stuk hoger ligt. Verder prima service. Nu hopen dat het type orders nog wat verder wordt uitgebreid.
"Super fijne broker" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 30 november 2017 Lage kosten Kan direct geld op rekening storten via idealHulpvaardige medewerkers De site is gebruikersvriendelijk en de lage kosten. Via ideal heb direct geld kunnen storten op mijn rekening waardoor ik gelijk de aandelen kon kopen die op dat moment gunstig was
"goede broker-website" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 30 november 2017 Makkelijk in bediening v h programma, Goedkoop in transacties. Snel. ondanks dat ik een onbetaalde account heb. relatief klant vriendelijk. Maar eerlijk gezegd ken ik andere aanbieders ook niet zo goed behalve ING en Binckbank.
"Goed voor het plaatsen van een portefeuille" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 21 november 2017 te weinig analyseste weinig informatiete weinig specialisme Goedkoop platform, maar ik vind andere beter qua informatie voorziening en analyses.
"Goede prijs kwaliteit." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 21 november 2017 PrijsHandelsmogelijkhedenKosten achteraf in rekening gebrachtHandelsorder mogelijkheden beperkt Goede prijs kwaliteit.
"" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017 TarievenHistorie per fondsGeen eigen indeling Voorheen Alex-gebruiker met qua kosten veel hogere tarieven (ook voor effectenkrediet), maar wel meer statistische mogelijkheden per fonds.
"Voor eenvoudig beleggen, is het de goedkoopste." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017 goedkoopminder mogelijkheden prijs/prestatie = goed
"Goed en goedkoop" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017 Website/platform sterk verbeterdNog niet tegengekomen Goedkoop, veel mogelijkheden. Overzichtelijke weergave portefeuille.
"" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017 Scherpe transaktie-tarieven Veel mogelijkheden buitenlandse beurzenHeldere siteGeen optieregeling bij pensioenrekening
"DeGiro is een fantastische broker ." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017 tarievensnelheidmogelijkheden Ik ben erg tevreden over de uiterst lage tarieven zodat je veel geld bespaart bij veel handelen, in index-opties in mijn geval
"" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 11 november 2017
"Meer rendement door lage kosten" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 11 november 2017 KostenBlijven innoverenPensioen beleggen ruime keuze Ik betaal me al blauw aan belastingen. Kan er vrijwel niet tegen handelen. Waarom dan ook nog zo veel betalen bij andere broers? Wanneer gooien zij de prijzen omlaag?
"Prettig platform voor beurshandel." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 3 november 2017 Gebruiksgemak tijdens de beurs,Goede info voor koersenNa de beurs 17,30 is het lastig orders te verwijderen, wachten tot 00:20 uurErg veel info op een pagina. Mis wat technische analyse Tevreden , door geringe kosten kan ik ook kleine tirades maken. Site is overzichtelijk, wel kleine letters staat veel info op de pagina, duurde even voor je snel kan navigeren.
"Prettig platform voor beurshandel." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 november 2017 Gebruiksgemak tijdens de beurs,Goede info voor koersenNa de beurs 17,30 is het lastig orders te verwijderen, wachten tot 00:20 uurErg veel info op een pagina. Mis wat technische analyse Tevreden , door geringe kosten kan ik ook kleine tirades maken.
Site is overzichtelijk, wel kleine letters staat veel info op de pagina, duurde even voor je snel kan navigeren.
"eenvoudigheid, klantvriendelijk en niet duur" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 24 oktober 2017 eenvoudigheid 1 telefoontje. uitleg van 1 minuut. geregeld. Bij de ING wel anders
"" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 17 oktober 2017 geen overbodige adviezen en vermijdbare kosten
"Gemaklijk" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 10 oktober 2017 vele marktenvele CFDVele ETF gemaklijk
"Een scherpe broker qua prijs, de rest neem je voor lief." beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017 De prijs voor optiesSnelheid platformScherm niet compleet, o.a. Geen cruciale percentagesDe " bestens " functie ontbreekt sinds kortGeldopname duurt soms te lang De giro is voor een optie belegger, vooral week en maand opties; call en put spreads, iron-condors, een goede partij vanwege de prijs. Veel posities tegen een lage prijs. De minpunten neem je dan voor lief, zoals het ontbreken van cruciale percentages op het scherm. Vooral het wegnemen van de "bestens "optie. Dat haalt de snelheid weg bij snel handelen bij stijgingen of dalingen.
"Goedkoop en gemakkelijk" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017 Lage kostenEenvoudGemakBereikbaarheid Vooral het no-nonsense spreekt me aan. Geen grote uitgaven voor een aantrekkelijke website, adviezen e.d. maar wel alles om het de klant goedkoop te maken. Zeer geschikt voor de echte doe-het-zelf belegger.
"Bij Degiro vermogen opbouwen tegen de laagste kosten" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017 Lage kostenPrima service Lage kosten voor het aankopen van aandelen en zelfs geen bij bepaalde ETF's.
"Prima brooker,voordelig en overzichtelijk" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017 je kan zelf je keuze maken,voor starters een selectie gemaakt,die is uitgebreid genoegvragen worden snel beantwoordbij telefonisch contact word alles goed uitgelegd en ruim de tijd genomen,Fijn voor degene die geen geen advies waarin te beleggen Goede service en uitleg.Goedkoop beleggen en verzekerd kapitaal tot100.000. Ideaal voor beginnende belegger,makkelijk uit te breiden pakket
"Prima broker degiro" beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017 Lage kostenEenvoudig platform