De Bruin vermogensbeheer

C.E. de Bruin Vermogensbeheer B.V. stond eerder bekend als De Bruin & Lowe Vermogensbeheer. De Bruin is opgericht in 1994 en is gevestigd in Gouda. De Bruin Vermogensbeheer is een onafhankelijke commissionair in effecten en vermogensbeheerder. De Bruin richt zich op vermogensbeheer en beleggingsadvies aan particulieren en zakelijke cliënten.

Het beleggingsbeleid van C.E. de Bruin Vermogensbeheer B.V. is cyclusgericht. De BeleggingsKlok helpt in de selectie welke beleggingscategorieën in bepaalde fases van de economische cyclus moeten worden gekozen. De Bruin Vermogensbeheer werkt volgens een aantal beleggingsbeginselen dat de leidraad vormt voor het beleggingsbeleid. Tot deze beginselen behoren het behalen van een maximaal rendement bij een vooraf vastgesteld risicoprofiel en het beheersen van de risico's. De beleggingsrisico’s worden verkleind door onder meer te spreiden over verschillende categorieën. Daarnaast worden derivaten gebruikt om verschillende risico's van de portefeuille te beheersen en goedkoper en flexibeler te kunnen werken. Een ander beginsel is een middellange- tot lange termijn beleggingshorizon. De Bruin Vermogensbeheer maakt gebruik van BinckBank als depotbank. Men kan er terecht vanaf 100.000 euro.

Niet beoordeeldDe Bruin vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
De Bruin vermogensbeheer
Onderdeel van
C.E. de Bruin Vermogensbeheer B.V.
Vestigingen
Gouda
Jaar actief
1994
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders