Capitael vermogensbeheer

Capitael is sinds 2012 actief als modern Multi Family Office en gevestigd in Den Haag. Het uitgangspunt is dat de belangen en wensen van de cliënten altijd voorop staan. Vanuit deze grondgedachte is Capitael ontstaan.

De beleggingsfilosofie van Capitael is samen te vatten als het beleggen in kwalitatief goede, winstgevende ondernemingen die een structurele omzet- en winstgroei realiseren. Bedrijven die veelal dividend uitkeren en internationaal opereren. Deze ondernemingen hebben vaak ook omzet- en winstgroei geboekt in de jaren dat er crisis was, aldus Capitael. Complexe en afgeleide beleggingsinstrumenten hebben niet de voorkeur. Capitael wil uitsluitend beleggen instrumenten die de cliënten ook kunnen begrijpen. Capitael biedt zowel vermogensbeheer als beleggingsadvies.

Niet beoordeeldCapitael vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Capitael vermogensbeheer
Onderdeel van
Capitael B.V.
Vestigingen
Den Haag
Jaar actief
2012
Minimum inlegbedrag
€ 1,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders