Binck ervaringen

Binck Green ervaringen

8,6/10 | 25 reviews
Beoordeling per onderdeel:
Prijs / kwaliteitverhouding
8,1/10
Klantvriendelijkheid
8,8/10
Gebruiksgemak
8,8/10
Mogelijkheden
8,7/10
Schrijf een review

Reviews

"goed maar duur" beveelt Binck Green aan | 12 februari 2018 goede overzichten op papierduur erg duur in vergelijking met andere brokers
"Goede broker met veel mogelijkheden en een gebruiksvriendelijk platform, maar helaas wel duur. " beveelt Binck Green aan | 9 februari 2018 GebruiksvriendelijkUitgebreide toolingHoge kostenNiet overboeken via Ideal. Goede broker met veel mogelijkheden en een gebruiksvriendelijk platform, maar helaas wel duur.
"Erg gebruikers vriendelijk en veel informatie " beveelt Binck Green aan | 5 februari 2018 altijd bereikbaartips en beginners lessensoms 15 min vertraging aandelen tijd Erg gebruikers vriendelijk en veel informatie
"Betrouwbare broker, goede app" beveelt Binck Green aan | 5 februari 2018 Fijne appReageren snel en vriendelijkGeen bewaarloonWebsite is onoverzichtelijk gewordenIets te vaak wijzigingen aan interface, niet altijd ten goede Het is een betrouwbare partij, nagenoeg nooit storingen ervaren en vooral de app is erg prettig. Daarnaast is er op de website veel informatie te vinden over aandelen en fondsen.
"Vandaag veel verloren met Grandvision, kan gewoon gebeuren dus niet zeuren. Morgen nieuwe dag !" beveelt Binck Green aan | 24 januari 2018 Ik ben tevreden met Binck maar ik denk dat iedereen weet als de AEX omhoog gaat het niet van belang is welke broker je hebt
"prima platform" beveelt Binck Green aan | 24 januari 2018 werkt altijd correctgoed bereikbaarsummiere uitleg over turbo's geen negatieve ervaringen gehad .
"heel tevreden" beveelt Binck Green aan | 24 januari 2018 gebruiksvriendelijkgunstige tarievenanalyse mogelijkheden Voor mij als beginnend belegger wordt alles heel duidelijk en overzichtelijk gemaakt
"Doet wat een broker moet doen en het hoge niveau van de softwware is een iets hoger prijsniveau meer dan waard," beveelt Binck Green aan | 19 januari 2018
"Prima mogelijkheden, lage kosten, goede service" beveelt Binck Green aan | 17 januari 2018 Je kunt op zeer beurzen terecht met BinckOok voor mijn kleinkinderen hebben we een rekening kunnen openenLage kostenDe vernieuwde site met rekeningen en beleggingsoverzicht vind ik minder overzichtelijk Grootste voordeel vind ik dat je andelen kunt kopen waar de traditionele banken moeilijk over doen. Je kunt op zeer veel beurzen terecht.
"Te hoog provisie bedrag." beveelt Binck Green niet aan | 16 januari 2018 Het inkopen en verkopen vind ik te duur,ik heb 6 posities waar ik niet verder kan inkopen
"fijne brocker" beveelt Binck Green aan | 9 januari 2018 altijd bereikbaar Als ik een vraag wordt goed geholpen
"" beveelt Binck Green aan | 4 januari 2018 VriendelijkheidSnelheid Vriendelijke en behulpzame staf.
"" beveelt Binck Green aan | 3 januari 2018 Prijs v transacties
"je begint te bellegen ga naar BINK...." beveelt Binck Green aan | 19 december 2017 vanaf 50 euroniet duurklantvriendelijkkan nog eenvoudiggerkan naar meer marktenmoet minder gierig zijn Klein begonnen en nu altijd meer omhoog.....heb je een probleem..bel dan... weet je het niet of niet meer....dan heeft binck altijd een oplossing....
"Gebruikersgemak Voor de actieve mobiele belegger " beveelt Binck Green aan | 5 december 2017 PerformanceApp basesAnalysesOrderboek had meer mogen laten zien Overal toegang, snel handelen via de app.
"Prima broker" beveelt Binck Green aan | 26 november 2017 Fatsoenlijke, transparante brokerVeel mogelijkhedenFijne klantenserviceTarieven tov de concurrentie
"Makkelijk en veilig" beveelt Binck Green aan | 22 november 2017 J
"Zeer goed voor een aandelen belegger." beveelt Binck Green aan | 21 november 2017
"Goed." beveelt Binck Green aan | 21 november 2017 Uitgebreide ordermogelijkhedenHandelsplatform biedt veel mogelijkheden Prijs Tevreden.
"Gemakkelijk te bereiken in Antwerpen." beveelt Binck Green aan | 20 november 2017 Ik handel op Amerikaanse aandelen.
"steeds ten dienste van de klant en vriendelijk" beveelt Binck Green aan | 20 november 2017 minimale kostenbeveiliginggeen makelaarsloon alle verrichtingen steeds in orde
"Aanrader" beveelt Binck Green aan | 20 november 2017
"Zeer geschikt voor periodiek beleggen, anders wel hoge transactiekosten" beveelt Binck Green aan | 20 oktober 2017 OverzichtelijkGoed voor periodiek beleggenTransactiekosten
"Degelijke broker met uitstekend platform." beveelt Binck Green aan | 2 oktober 2017 Scherm zelf in te delenOnderzijde up-to-date index standenZeer duidelijk totaal beeld in een schermBij veel handelen toch behoorlijk duurder Ik ben en blijf bij binck omdat de pluspunten zwaarder wegen dan alleen de prijs. Al zal ik altijd een tweede partij blijven gebruiken die goedkoper ( behoorlijk) is. Als optie belegger doe ik zo'n 40 transacties per week. Waarvan 20 tot 30% bij binck.
"Een vriendelijke, accurate en snelle service, maar wat aan de prijs." beveelt Binck Green aan | 2 oktober 2017 vriendelijkheidaccuraatsnelle serviceprijs Ik ben zeer tevreden over de snelle service en het meedenken, zodat er (tot nu toe) een oplossing wordt gevonden. De kwaliteit van de service mensen is altijd hoog. De nieuwe versie van Binck is ook een stuk beter.
De service medewerkers zijn altijd vriendelijk.
De prijs van de transacties kunnen in mijn opinie een stuk omlaag, met name de opties en aandelen.