Binck beleggingsrekening

Met het handelsplatform van Binck Green kunt u zowel op uw desktop als mobiel beleggen. De software beschikt standaard over een aantal analyse tools zoals technische analyses, analistenrapporten en fundamentele analyse. Verder heeft u standaard toegang tot realtime nieuws en koersinformatie van Euronext. Handelen kunt u op 33 beurzen en u heeft de beschikking over een vijftal ordertypes om producten aan te kopen. U krijgt ook toegang tot de Binck Academy om te leren beleggen.

Voor actieve beleggers zijn er verschillende andere opties beschikbaar. Zoals bijvoorbeeld de Protrader waardoor u ook uw beoogde strategie kunt backtesten en toegang heeft tot beurshandelaren. Hiervoor is wel het pakket Binck Blue of Binck Black noodzakelijk. Hier heeft u ook toegang tot webinars en interactieve tutorials om meer te leren over beleggen en uw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

                         

  
 Toelichting
Meest geschikt voor:
Allround belegger
Specialiteit broker:Allround belegger

Toelichting
26-50
33 beurzen
6-10
6-10
Aandelen, Beleggingsfondsen, Futures, Grondstoffen, Indextrackers, Obligaties, Opties, Turbo's/sprinters, Valuta's
Voor Binck turbo's betaalt u geen transactiekosten
Android app, IOS app, Mobiele website
Nee
De actuele rentecondities worden maandelijks vastgesteld en kun je opvragen via de website of bij de Klantenservice.
De eigenschappen van het getoonde handelsplatform horen bij Binck Green. Naast deze dienstverlening biedt Binck ook andere dienstverleningen aan. Gebruik onze vergelijkingsmodule om alle mogelijkheden te vergelijken.


                           

De beste broker vinden?Vergelijk brokers