Bank Insiger de Beaufort

Bank Insiger de Beaufort

Insinger de Beaufort is een van de oudste private banks van Nederland met een historie die teruggaat tot 1779. De bank heeft vestigingen in Nederland (Amsterdam, Den Haag en Eindhoven) en in het buitenland (Londen). In 2013 waren bij Insinger de Beaufort meer dan 200 medewerkers in dienst met bijna € 10.02 miljard aan vermogen onder beheer. Onder de beleggingsdienstverlening vallen vermogensbeheer, beleggingsadvies en execution only.

De beleggingscommissie opereert autonoom van Insinger de Beaufort en maakt gebruik van onderzoek en marktinformatie afkomstig van eigen beleggingsspecialisten, het internationale netwerk van BNP Paribas en van externe partijen. Duurzaamheid vormt één van de uitgangspunten bij het handelen van Insinger de Beaufort. De bank probeert een goede balans te vinden tussen ecologische, economische en sociale belangen in hun producten en diensten, interne bedrijfsvoering en risicobeheer. Insinger de Beaufort biedt een reeks van beleggingsfondsen aan die zich zowel op traditionele fondsbeheerders richten als ook op beheerders van alternatieve beleggingsfondsen. Bij het beoordelen van de resultaten van beleggingsfondsen kijkt Insinger de Beaufort zo veel mogelijk naar de performance van de individuele personen die de fondsen beheren; gespecialiseerde beleggers hebben voorkeur boven generiek ingestelde beheerders

Niet beoordeeldBank Insiger de Beaufort is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Bank Insiger de Beaufort
Onderdeel van
Bank Insinger de Beaufort N.V.
Vestigingen
Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Jaar actief
1779
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kosten
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders