AVAtrade beleggen

Avatrade is een online handelsplatform, dat bestaat sinds 2006. Avatrade is volgens eigen zeggen ontwikkeld met het oog op de gebruiker met een solide financiële ondersteuning. Avatrade biedt 24-uurs ondersteuning voor zijn brede scala een platformen en diensten. Bij Avatrade kunt u oefenen met een demo account, of direct echt gaan handelen in Contracts for Difference (CFD's). Met CFD’s kunt u speculeren op prijsschommelingen van bepaalde financiële producten. Let erop dat CFD’s risicovolle producten zijn met een hefboomwerking. Zij kunnen leiden tot het verlies van de volledige inleg. Volgens de AFM zijn deze producten vanwege hun grote risico’s ongeschikt voor de meeste beleggers.

Let op met het beleggen in CFD’s
CFD’s zijn beleggingsproducten die geschikt voor het speculeren op korte termijn koersbewegingen. Vanwege de hoge risico’s zijn deze producten minder geschikt voor het opbouwen van vermogen op de lange termijn. Zie ook ons artikel van januari dit jaar.

Niet beoordeeldAVAtrade is niet beoordeeld
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Toelichting

Naam aanbieder
AVAtrade
Onderdeel van
AVA Trade EU Ltd
Vestigingen
Dublin in Ierland
Jaar actief
2006
Minimum inlegbedrag
€ 100,-
Prijzen/onderscheidingen
-

De beste broker vinden?Vergelijk brokers