Aureus vermogensbeheer

Aureus vermogensbeheer

Auréus is gevestigd in Venlo en actief sinds 2010. Auréus levert vermogensbeheer en vermogensadvies aan particulieren & families, ondernemers, verenigingen en instituten. Auréus staat voor betrouwbaarheid en eist dat ook van partijen waarmee samengewerkt wordt.

De belegginsstrategie van Auréus is dat waardetoevoeging tot stand komt door het minimaliseren van de kosten en risico's en het hanteren van een heldere proactieve handelsstrategie. Tevens adviseert de aanbieder te kiezen voor het meest defensieve risicoprofiel waarmee financiële doelstellingen kunnen worden bereikt. Bij de invulling van de portefeuilles kiest Auréus bij voorkeur voor niet-complexe oplossingen. Dat wil zeggen producten die eenvoudig te begrijpen en uit te leggen zijn en waar geen verborgen kostenstructuren in zitten. Auréus biedt vermogensbeheer vanaf € 150.000,- en beleggingsadvies vanaf € 250.000,-.

Niet beoordeeldAureus vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Aureus vermogensbeheer
Onderdeel van
Auréus Vermogen & Advies B.V.
Vestigingen
Venlo
Jaar actief
2010
Minimum inlegbedrag
€ 150.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kosten
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders