Amfora vermogensbeheer

Amfora Vermogensbeheer is opgericht in 2007 en was voorheen bekend onder de naam De Jonge & Knulst Vermogensadvies. De partij is gevestigd in Goes. Amfora Vermogensbeheer streeft naar een volledig transparant kostenmodel. Heldere facturen en verantwoording van vermogensontwikkeling tot in de laatste cent.

Als waarborg voor onafhankelijkheid van banken en andere financiële instelling, bepalen cliënten zelf bij welke bankinstelling(en) de beleggingsrekening gehouden worden. Er wordt vooraf een transparante vergoeding vastgelegd in de overeenkomst. Jaarlijks controleert een accountantsorganisatie dat door Amfora Vermogensbeheer ontvangen bestandsvergoedingen geheel aan de cliënt worden doorvergoed. De door de accountant opgestelde verklaring kan uiteraard door de cliënt worden geraadpleegd. Amfora biedt Vermogensbeheer aan vanaf een inlegbedrag van € 500.000,- en Beleggingsadvies vanaf € 1.000.000,-. Tevens is Vermogensmonitoring mogelijk vanaf € 2.500.000,-, waarbij het vermogen ondergebracht is bij meerdere banken en/of beheerders.

Niet beoordeeldAmfora vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Amfora vermogensbeheer
Onderdeel van
Amfora Vermogensbeheer B.V.
Vestigingen
Goes
Jaar actief
2007
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders