Ambassador Investments

Ambassador Investments (voorheen Sentr vermogensbeheer) is opgericht in 2002 en houdt kantoor in Laren. De drie partners van Ambassador Investments zijn; Erik Nugteren, Sijmen Plomp en Erwin Blok (o.a. oprichters De Vries & Co en voormalig aandeelhouders bij VPV Bankiers). Ambassador biedt zowel vermogensbeheer als beleggingsadvies . Verder is ook financiële planning mogelijk binnen hun netwerk en hebben ze 2 eigen Ambassador beleggingsfondsen waar je vanaf €1000,- in kunt beleggen. Ze kennen een platte organisatiestructuur waardoor het contact met hun relaties direct en persoonlijk is.

Het beleggingsbeleid wordt vormgegeven middels een Core Satellite strategie. Nadat uw risicoprofiel met u is afgestemd, wordt de gewenste vermogensverdeling (asset-allocatie) vastgesteld. Vervolgens wordt via gerichte strategische keuzes (de core satellite strategie) uw portefeuille ingevuld met een mix van ETF’s (trackers) en best of class beleggingsfondsen. Middels de ‘Value Investing’ beleggingssystematiek worden in de top van de portefeuille individuele aandelen en/of obligaties geselecteerd. De kern van de portefeuille bevat indexfondsen, producten die de markt volgen. In het resterende deel van de beleggingsportefeuille plaatsen zij de zogenaamde satellieten. Middels de satellieten proberen zij extra waarde toe te voegen. Dit zijn de beleggingen waarvan zij denken dat ze extra rendement zullen opleveren.

Vermogensbeheer en beleggingsadvies bij Ambassador Investments is mogelijk vanaf €200.000,-

Niet beoordeeldAmbassador Investments is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Ambassador Investments
Onderdeel van
Ambassador Investments B.V.
Vestigingen
Laren
Jaar actief
2002
Minimum inlegbedrag
€ 200.000,-
Prijzen/onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie
-
Kostenbeleid
-
Beleggingsbeleid
-
Risicobeleid -

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders