ABN AMRO ervaringen

ABN AMRO zelf beleggen basis ervaringen

8,9/10 | 4 reviews
Beoordeling per onderdeel:
Prijs / kwaliteitverhouding
8/10
Klantvriendelijkheid
9,5/10
Gebruiksgemak
9,5/10
Mogelijkheden
8,5/10
Schrijf een review

Reviews

"Niet de goedkoopste, maar wel betrouwbaar en behulpzaam." beveelt ABN AMRO zelf beleggen basis aan | 12 februari 2018 Zeer betrouwbaar platformgeen aparte liquiditeitsrekening nodigSnel professionele hulp beschikbaar bij vragenWat duurder dan de prijsvechters Tot nu toe uitstekend behandeld.
toen ik startte met optiebeleggen heeft iemand me telefonisch exact uitgelegd hoe ik openingsorders en sluitingsorders in moest voeren, met een telefoonnummer dat ik kon bellen als ik een order in wilde leggen en toch twijfelde hoe dat ook weer moest.
"Snel, duidelijk, foutloos en transparant." beveelt ABN AMRO zelf beleggen basis aan | 5 januari 2018 De website van ABN AMRO geeft uitstekend inzicht in de diverse fondsen.Het plaatsen van aan- of verkooporders is zeer gemakkelijk en overzichtelijk.Naast het enorme gebruiksgemak is ook het kostenniveau zeer acceptabel. Prima prijs/kwaliteit! Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, gebruiksgemak en supersnelle verwerking van de orders met directe feedback op de uitvoering.

ABN AMRO Bank is en blijft een kwaliteit bank.
"" beveelt ABN AMRO zelf beleggen basis niet aan | 29 december 2017
"" beveelt ABN AMRO zelf beleggen basis aan | 13 december 2017