Beleggen bij ABN AMRO? Meer informatie en vergelijken.

ABN AMRO beleggen

ABN Amro is een van 3 grootste banken van Nederland. Door de problemen in 2008 met de kredietcrises is ABN Amro genationaliseerd en gered door de Nederlandse staat. ABN Amro heeft circa 7 miljoen klanten en 20.000 medewerkers.

Voor beleggers biedt ABN Amro zeer uiteenlopende diensten aan. Vanaf 20 euro kunt u kiezen voor begeleid beleggen van ABN. U kiest dan met hulp van online tools voor een van de mixfondsen van ABN. Met ABN Amro vermogensbeheer richt de bank zich op consumenten die hun vermogen willen uitbesteden. Er wordt belegt in beleggingsfondsen. ABN Amro vermogensbeheer is mogelijk vanaf €75.000,-. U kan kiezen uit 3 verschillende mandaten (portefeuilles). Verder is ook ABN Amro beleggingsadvies mogelijk. Afhankelijk van uw inlegbedrag kunt u kiezen uit 2 verschillende dienstverleningen, fondsadvies bestaande uit beleggingsfondsen en beleggingsadvies actief met onder andere aandelen en opties.

Voor eigen rekening handelen kan via een “zelf beleggen” of “zelf beleggen plus” rekening. De plus rekening is vooral geschikt voor klanten die uitgebreide (koers)informatie en analyse tools wensen en actief handelen.

Lees hier meer over vermogensbeheer bij ABN AMRO.

BeoordeeldABN AMRO is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NL
100%
AFM vergunning NL
100%
KIFID registratie
100%
Klantenservice NL
100%
Niet uitlenen effecten
100%
GRATIS realtime koersinformatie
100%
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
100%
GRATIS uitoefening / toewijzing van opties
Geen
GEEN inactivity fee
100%
GRATIS deponeren / overboeken effecten
50%
Ontvangen van effecten binnen ABN AMRO is gratis. Ontvangen van effecten van andere bank gratis (soms vergoeding kosten correspondent voor buitenlandse effecten). Uitleveren aan andere bank EUR 22,50 + BTW hoog.
GEEN betaalrekening verplicht
Geen
Ja, kosten a EUR 1,40 per maand voor goedkoopste betaalrekening
Geen CFD broker
100%
Overige kosten
50%
Overige voorwaarden
100%

Naam aanbieder
ABN AMRO
Onderdeel van
ABN AMRO Bank N.V.
Vestigingen
Geheel Nederland
Jaar actief
1720
Minimum inlegbedrag
€ 20,-
Prijzen/onderscheidingen
-

De beste broker vinden?Vergelijk brokers